Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Marek Niedźwiedzki wraca do Trójki

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Tomasz W
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tomasz W » 27.01.2010 22:18

Myślicie, że sprawa jest prostsza niż się wydaje? Może i tak. Jeśli nie wiadomo o co chodzi... :wink:
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 28.01.2010 05:53

Interseal napisał(a):Hmmm... komercyjne płacą mniej? Może być.

Ja się tylko pytam ... Żadnych podtekstów.
mab
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mab » 28.01.2010 08:10

Bylo to za czasow gdy radio i telewizji zaczeły się rządy LPR z Farfałem na czele (z tym facetem ktory zamawiał"pięć piw"),Samoobrony, PIS. Oprócz Niedzwieckiego odeszli min. Olga Lipińska ze swoim kabarecikiem , Jacek Federowicz gdy w jego "dzienniku" znalazły się treści na temat Koalicji...Marek Niedzwiecki prowadzi teraz liste w Radio "Złote Przeboje" i postawił je na nogi....:)
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 28.01.2010 08:37

Może to dobry znak.
Powrócą codzienne południowe, autorskie audycje?
Za tym tęsknię - 12:05 i zaprasza Piotr Kaczkowski (środa), albo Sztompke, Cejrowski, Pacuda no i w piątek był ten maruda MN :wink: .
Ostatnio edytowano 28.01.2010 09:21 przez Vjetar, łącznie edytowano 1 raz
Dromader
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dromader » 28.01.2010 09:02

Według mnie poprostu kończy się mu kontrakt z radiem ZP, z których chyba do końca się nie utożsamiał. Próbowałem słuchać tam Jego listy (poprowadził ok. "setki"), jednak ... jakoś to nie było to :(

Dobrze, że wraca :lol:
janniko
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) janniko » 28.01.2010 09:15

JacYamaha napisał(a):Może to dobry znak.
Powrócą codzienne południowe, autorskie audycje?
Za tym tęsknię... .

Jacku
To se raczej ne vrati, ponieważ All is changing..
i ni ma na to rady..
Mam nadzieję, że przyjdzie "nowe" i nie będzie gorsze od "starego"... chociaż czasem mnie wątpliwości dopadają.. :cry:
Ale fajnie że Niedźwiadek wraca. To przecież legenda i symbol naprawdę fajnych klimatów na naszym rynku medialnym!
:P
Maciej
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Maciej » 28.01.2010 11:56

mab napisał(a):Bylo to za czasow gdy radio i telewizji zaczeły się rządy LPR z Farfałem na czele (z tym facetem ktory zamawiał"pięć piw"),Samoobrony, PIS. Oprócz Niedzwieckiego odeszli min. Olga Lipińska ze swoim kabarecikiem , Jacek Federowicz gdy w jego "dzienniku" znalazły się treści na temat Koalicji...Marek Niedzwiecki prowadzi teraz liste w Radio "Złote Przeboje" i postawił je na nogi....:)

No a jaki ma to związek z Trójką ?
Szefem Trójki byl wtedy Skowroński, bardzo sprawnie przywrócił Trojce dawny charakter, zerwał z próbą komercjalizacji. Jethonowa przez ostatnie miesiące na szczęscie utrzymała ten kurs.
Mam nadzieje, że nowy tym razem polityczny szef tego nie schrzani.
A Nieździedzki odszedł do Agory dla kasy i pewnie teraz dla kasy wraca. Osobowość facet ma ale z tym mityzowaniem nie przesadzajmy, charakteru jest raczej giętkiego 8)
Tomasz W
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tomasz W » 28.01.2010 12:07

Maciej napisał(a):
mab napisał(a):Bylo to za czasow gdy radio i telewizji zaczeły się rządy LPR z Farfałem na czele (z tym facetem ktory zamawiał"pięć piw"),Samoobrony, PIS. Oprócz Niedzwieckiego odeszli min. Olga Lipińska ze swoim kabarecikiem , Jacek Federowicz gdy w jego "dzienniku" znalazły się treści na temat Koalicji...Marek Niedzwiecki prowadzi teraz liste w Radio "Złote Przeboje" i postawił je na nogi....:)

No a jaki ma to związek z Trójką ?
Szefem Trójki byl wtedy Skowroński, bardzo sprawnie przywrócił Trojce dawny charakter, zerwał z próbą komercjalizacji. Jethonowa przez ostatnie miesiące na szczęscie utrzymała ten kurs.
Mam nadzieje, że nowy tym razem polityczny szef tego nie schrzani.
A Nieździedzki odszedł do Agory dla kasy i pewnie teraz dla kasy wraca. Osobowość facet ma ale z tym mityzowaniem nie przesadzajmy, charakteru jest raczej giętkiego 8)

A taki to ma związek, że kiedy wygonili Farfała i resztę... i przyszło nowe, odszedł Skowroński i nastała Jethon.
Maciej
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Maciej » 28.01.2010 12:20

Radiokomitetu od 20 lat nie ma, Farfał był prezesem telewizji. Rozumiem ze przeciwko temu protestował Niedźwiedzki ? ;)
Tomasz W
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tomasz W » 28.01.2010 12:26

Maciej napisał(a):Radiokomitetu od 20 lat nie ma, Farfał był prezesem telewizji. Rozumiem ze przeciwko temu protestował Niedźwiedzki ? ;)

Nie chodzi o radiokomitet... :wink: tylko o ekipę aktualnie piastującą władzę. Niestety pomimo braku radiokomitetu radio i telewizja dalej są łupem politycznym... Smutne...
janniko
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) janniko » 28.01.2010 12:54

Oł... a myślałem, że to tylko ja robię ze wszystkiego oborę polityczną.. !
8O :P

Panowie, sve uredu!
Niedługo lato i dupki będziem grzać nad Adriatykiem lub Egejem (nie plątać z internetowym pedalstwem), a wy tu smutki prawicie..
Lać na politykę dużym siu...
i cieszyć się, że Niedźwiadek wraca.

A co do radia Zlati Przeboinki to nie wiedziałem, że tam działa Niedźwiedź!?
Tera rozumiem skąd ta poprawa. Z żoną od dłuższego czasu przedkładamy Złote Przeboje np. ponad gniotujące sie z dnia na dzień Radio Eska Rock!
Vot i zagadka sja rowjonzała!

:papa:
Tomasz W
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tomasz W » 28.01.2010 13:37

janniko napisał(a):Lać na politykę dużym siu...
i cieszyć się, że Niedźwiadek wraca.
:papa:

Dokładnie! Racja. Jestem za. :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 28.01.2010 13:43

janniko napisał(a):Oł... a myślałem, że to tylko ja robię ze wszystkiego oborę polityczną.. !
8O :P

Jak to mówią? "Wyjątek potwierdzający regułę"? :wink: :)

Niedźwiadki teraz winny spać, więc i na Tego poczekamy do wiosny.
goszka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) goszka » 29.01.2010 11:39

Jako wierna "trójkosłuchaczka" mam mieszane wrażenia po informacji, ze Niedźwiedź wraca do Trójki. :?
Jego odejście było dla mnie zaskakujące, zachował się trochę jak obrażona primabalerina. :?
I musze przyznać, że "Balonik" całkiem nieźle sobie radzi jako prowadzący listę.

Trójka to moje radio (moje okno na świat) - i "bez niedźwiedzia" czy "z" mam nadzieję, że nadal będzie trzymała swój poziom!!!!! :)

Goszka
Viniu
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Viniu » 29.01.2010 15:45

goszka napisał(a):
Trójka to moje radio (moje okno na świat) - i "bez niedźwiedzia" czy "z" mam nadzieję, że nadal będzie trzymała swój poziom!!!!! :)

Goszka

Dokładnie.

Właśnie lecą na Trójce "Dzieci Sancheza" w wersji płytowej... 14minut.. która stacja pozwoliłaby sobie na puszczenie takiego utworu ?? Przecież w każdej innej (czyt. komercyjnej) przerwaliby ze dwa razy na reklamę...
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Marek Niedźwiedzki wraca do Trójki - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone