.png)
.png)
.png)
JacYamaha napisał(a):Może to dobry znak.
Powrócą codzienne południowe, autorskie audycje?
Za tym tęsknię... .
.png)
mab napisał(a):Bylo to za czasow gdy radio i telewizji zaczeły się rządy LPR z Farfałem na czele (z tym facetem ktory zamawiał"pięć piw"),Samoobrony, PIS. Oprócz Niedzwieckiego odeszli min. Olga Lipińska ze swoim kabarecikiem , Jacek Federowicz gdy w jego "dzienniku" znalazły się treści na temat Koalicji...Marek Niedzwiecki prowadzi teraz liste w Radio "Złote Przeboje" i postawił je na nogi....
.png)
Maciej napisał(a):mab napisał(a):Bylo to za czasow gdy radio i telewizji zaczeły się rządy LPR z Farfałem na czele (z tym facetem ktory zamawiał"pięć piw"),Samoobrony, PIS. Oprócz Niedzwieckiego odeszli min. Olga Lipińska ze swoim kabarecikiem , Jacek Federowicz gdy w jego "dzienniku" znalazły się treści na temat Koalicji...Marek Niedzwiecki prowadzi teraz liste w Radio "Złote Przeboje" i postawił je na nogi....:)
No a jaki ma to związek z Trójką ?
Szefem Trójki byl wtedy Skowroński, bardzo sprawnie przywrócił Trojce dawny charakter, zerwał z próbą komercjalizacji. Jethonowa przez ostatnie miesiące na szczęscie utrzymała ten kurs.
Mam nadzieje, że nowy tym razem polityczny szef tego nie schrzani.
A Nieździedzki odszedł do Agory dla kasy i pewnie teraz dla kasy wraca. Osobowość facet ma ale z tym mityzowaniem nie przesadzajmy, charakteru jest raczej giętkiego 8)
.png)
Maciej napisał(a):Radiokomitetu od 20 lat nie ma, Farfał był prezesem telewizji. Rozumiem ze przeciwko temu protestował Niedźwiedzki ?
.png)

.png)
.png)
goszka napisał(a):
Trójka to moje radio (moje okno na świat) - i "bez niedźwiedzia" czy "z" mam nadzieję, że nadal będzie trzymała swój poziom!!!!!![]()
Goszka