Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Małysz...

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 10.12.2006 13:23

woka napisał(a):.......slalom, tam jest sport. W skokach oprócz dobrego medialnego przekazu - nic.

....to se wyjdź na Wielka Krokiew, przypnij dechy i skocz.... :lool: :lool:
velo_12
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) velo_12 » 10.12.2006 14:35

slapol napisał(a):
woka napisał(a):.......slalom, tam jest sport. W skokach oprócz dobrego medialnego przekazu - nic.

Ostatnio jakiś kierowca F1 (chyba Raikkonen,ale 100% pewności nie mam),powiedział,że oddał w życiu jeden skok na skoczni K-35,i uważa F1,za znacznie bezpieczniejszy sport :lol: ,z kolei Robert Kubica wspomniał,że czuje się bezpieczniej jadąc 250 km/h bolidem F1,niż 100 km/h po polskich drogach :wink:
krzycholu
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) krzycholu » 10.12.2006 16:13

Jeśli chodzi o skoki napewno mniejsza dramaturgia niz w ostatnich meczach siatkarzy ale... No własnie jak nasz Adaś zdobywał wszystko przez trzy lata też serce sie radowało :D A medialny przekaz w życiu -uwierzcie mi, nie odda atmosfery jaka panuje na Wielkiej Krokwi ,kiedy słychać ;POLSKA BIAŁO-CZERWONIII" z kilkudziesięciu tysięcy gardeł.
Kto nie był niech żałuje :cry:
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 11.12.2006 22:07

slapol napisał(a):

Bez przesady .. skakałem nie raz i nawet z większej wysokości.
Tak sie składa że kiedyś uprawiałem jakis tam niby sport. Tak się złożyło że .... spadochroniarstwo. Skoków nie za wiele ale wysokość 1000 m. ( to chyba trochę wyżej jak z Wielkiej Krokwi, Mamuci czy jeszcze jakiejś tam). Pozdrawiam.
ps. na nartach już jeździłem jak miałem chyba z 3 latka. Podkarpacie .. górki, pagórki. Nie ma problemu, tutaj każdy śmiga. :D :D
carnivalka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) carnivalka » 11.12.2006 22:29

Skoczyć może i można.Chodzi tu o skoki na medal.Śmigać każdy może ,z medalami za to trochę gorzej.

Spadochroniarz ma zabezpieczenie nawet dwa.
krzycholu
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) krzycholu » 11.12.2006 22:36

Jesli juz o spadochronach i zabezpieczeniach to przypomina mi sie pytanie: czym różni się prezerwatywa od spadochronu ? ( wiem że to nie ten dział :D )
Jeśli pęknie to pierwsze ,jednego więcej, jeśli to drugie jednego mniej ha !
RobCRO
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) RobCRO » 12.12.2006 07:37

krzycholu napisał(a):Jesli juz o spadochronach i zabezpieczeniach to przypomina mi sie pytanie: czym różni się prezerwatywa od spadochronu ? ( wiem że to nie ten dział :D )
Jeśli pęknie to pierwsze ,jednego więcej, jeśli to drugie jednego mniej ha !

kolego, temat dotyczy Malysza, a na dowcipy jest inne miejsce...
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 12.12.2006 16:54

woka napisał(a):
slapol napisał(a):

Bez przesady .. skakałem nie raz i nawet z większej wysokości.
Tak sie składa że kiedyś uprawiałem jakis tam niby sport. Tak się złożyło że .... spadochroniarstwo......

Jestem pod wrażeniem tego spadochroniarstwa - naprawdę, ale podtrzymuję swoje zdanie....bez pampersa z Krokwi bym nie zjechał :wink: :lol:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 12.12.2006 22:06

Skakałem na szmatach (600m) , ale żeby to był mój konik to nie powiem. Znam ludzi co skaczą z 10000 metrów , to jest gruby kotlet. Przeleć tak w postępowej ze 60 km! Jak mi dadzą spadochron to skoczę , jak narty to nie. To dwie zupełnie nieporównywalne czynności.
RobCRO
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) RobCRO » 13.12.2006 11:58

http://ps.malysz.interia.pl/news?inf=846283

czyli slynny Tonio T. zajmuje swietne miejsca. oj, juz by ojciec skonczyl z promocja synka. :D
dallaska
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) dallaska » 14.12.2006 09:04

ja ogladałam skoki dla najprzystojniejszego skoczka Svena Hannawalda.szkoda ze go nie ma juz :cry:
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 14.12.2006 16:16

Sławomir Wocial napisał(a):Skakałem na szmatach (600m) , ale żeby to był mój konik to nie powiem. Znam ludzi co skaczą z 10000 metrów , to jest gruby kotlet. Przeleć tak w postępowej ze 60 km! Jak mi dadzą spadochron to skoczę , jak narty to nie. To dwie zupełnie nieporównywalne czynności.

Przecież napisałem że uprawiałem sport spadochronowy. Widzę że nie rozróżniasz ( a różnica jest i to ogromna). Dla rasowego spadochroniarza to nawet się nie przyznawaj do tych "szmat" ( nie wiem co masz na mysli) i skąd u Ciebie te 600 m. ? ( zapewne już zapomniałeś lub .... ) :lol:
RobCRO
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) RobCRO » 15.12.2006 10:54

nasz mistrz wraca dzis na skocznie, wierze, ze ten weekend bedzie bardzo dobry dla niego. widze miejsce na podium w obu konkursach, w tym jeden konkurs na I miejscu... :D
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 15.12.2006 11:01

Sławomir Wocial napisał(a):
Skakałem na szmatach (600m) , ale żeby to był mój konik to nie powiem. Znam ludzi co skaczą z 10000 metrów , to jest gruby kotlet. Przeleć tak w postępowej ze 60 km! Jak mi dadzą spadochron to skoczę , jak narty to nie. To dwie zupełnie nieporównywalne czynności.

Przecież napisałem że uprawiałem sport spadochronowy. Widzę że nie rozróżniasz ( a różnica jest i to ogromna). Dla rasowego spadochroniarza to nawet się nie przyznawaj do tych "szmat" ( nie wiem co masz na mysli) i skąd u Ciebie te 600 m. ? ( zapewne już zapomniałeś lub .... ) icon_lol.gif

Znaczy się , że czego nie rozróżniam , bo nie wiem o co Ci chodzi?Jeśli chodzi o szmaty to tak nazywamy je my , nierasowi spadochroniarze u nas w robocie. Rasowi to mogą sobie je nazywać np.Mój Najukochańszy Spadochroneczek :D A skąd 600m? A normalnie to taka odległość od trawy na lotnisku do nieba.I z tej odległości co to się nazywa wysokość skakałem. Sądzisz , że jeśli Ty skakałeś z 1000 to tylko z takiego pułapu się skacze? :D Skakałem bo musiałem , taki mam wymóg w robocie.Pozdro.
carnivalka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) carnivalka » 15.12.2006 11:03

Miejmy nadzieję.Ale Adam niestety narzeka na ból ramienia.Na pewno da z siebie wszystko.Trzymajmy kciuki.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone