woka napisał(a):.......slalom, tam jest sport. W skokach oprócz dobrego medialnego przekazu - nic.
....to se wyjdź na Wielka Krokiew, przypnij dechy i skocz....
woka napisał(a):.......slalom, tam jest sport. W skokach oprócz dobrego medialnego przekazu - nic.
.png)
slapol napisał(a):woka napisał(a):.......slalom, tam jest sport. W skokach oprócz dobrego medialnego przekazu - nic.
....to se wyjdź na Wielka Krokiew, przypnij dechy i skocz....![]()
.png)
.png)
slapol napisał(a):woka napisał(a):.......slalom, tam jest sport. W skokach oprócz dobrego medialnego przekazu - nic.
.png)
.png)
krzycholu napisał(a):Jesli juz o spadochronach i zabezpieczeniach to przypomina mi sie pytanie: czym różni się prezerwatywa od spadochronu ? ( wiem że to nie ten dział)
Jeśli pęknie to pierwsze ,jednego więcej, jeśli to drugie jednego mniej ha !
woka napisał(a):slapol napisał(a):woka napisał(a):.......slalom, tam jest sport. W skokach oprócz dobrego medialnego przekazu - nic.
Bez przesady .. skakałem nie raz i nawet z większej wysokości.
Tak sie składa że kiedyś uprawiałem jakis tam niby sport. Tak się złożyło że .... spadochroniarstwo......
.png)
.png)
Sławomir Wocial napisał(a):Skakałem na szmatach (600m) , ale żeby to był mój konik to nie powiem. Znam ludzi co skaczą z 10000 metrów , to jest gruby kotlet. Przeleć tak w postępowej ze 60 km! Jak mi dadzą spadochron to skoczę , jak narty to nie. To dwie zupełnie nieporównywalne czynności.
Sławomir Wocial napisał(a):
Skakałem na szmatach (600m) , ale żeby to był mój konik to nie powiem. Znam ludzi co skaczą z 10000 metrów , to jest gruby kotlet. Przeleć tak w postępowej ze 60 km! Jak mi dadzą spadochron to skoczę , jak narty to nie. To dwie zupełnie nieporównywalne czynności.
Przecież napisałem że uprawiałem sport spadochronowy. Widzę że nie rozróżniasz ( a różnica jest i to ogromna). Dla rasowego spadochroniarza to nawet się nie przyznawaj do tych "szmat" ( nie wiem co masz na mysli) i skąd u Ciebie te 600 m. ? ( zapewne już zapomniałeś lub .... ) icon_lol.gif
.png)