napisał(a) sviva » 11.01.2012 18:30
Bocian napisał(a):mkm napisał(a):Ci '' niektórzy'' to na całe szczęście zaledwie garstka fanatyków - Cropatriotów
Co do Maleńczuka ... po prostu prawdziwy Artysta

mkm, wiadomo przeca , że ty znasz się na Cro najlepiej i tylko twoje osądy są trafne, inni to fanatycy. Jednak nie zmienia to mojego osądu, że dla mnie Maleńczuk jako człowiek to Frajer I Pała.

A znasz Maleńczuka osobiście, że tak go oczerniasz? Ja miałem to szczęście, że go poznałem. Przyjechał na jeden koncert do klubu we Wrocławiu, w którym pracowałem. Był tak napruty, że nie miał sił wyjść z samochodu, dosłownie z niego wyleciał. Menago go popędzał, że publika czeka, że kontrakt podpisany, że kasa przepadnie. A ten się uparł, że pijany nie wyjdzie bo to by było urąganie godności słuchaczy. Tak długo trzeźwiał, wąchał co popadnie, że gdy stwierdził, ze zaśpiewa górne "C" wyszedł na scenę. Pierwsze 2 piosenki wyszły mu średnio ale za to potem.... MMMmmmm... dał koncert jakich mało.
Sam się niedawno przyznał, że wypił i wciągnął w swoim życiu dużo za dużo. Od jakiegoś czasu jest czysty.
Muzyka ocenia się za jego muzykę a nie za to jakim jest człowiekiem...
Johna Lennona, Jima Morrisona, Michaela Jacksona czy nawet rodzimych Andrzeja Zauchę albo Czesława Niemena też nazwiesz pałami?