anakin napisał(a):Za MPT to on może mikro nosić.![]()
Jak wytrzeźwieje!
Przepraszam a bywa trzeźwy? Nawet na koncercie sylwestrowym nie wyglądał na trzeźwego.
.png)
anakin napisał(a):Za MPT to on może mikro nosić.![]()
Jak wytrzeźwieje!

krakuscity napisał(a):anakin napisał(a):Za MPT to on może mikro nosić.![]()
Jak wytrzeźwieje!
Przepraszam a bywa trzeźwy? Nawet na koncercie sylwestrowym nie wyglądał na trzeźwego.
janniko napisał(a):Bocian.. a ty to wolisz z pewnością "Daj mi tę noc", a Bajerfull uważasz za szczytowe osiągnięcia rodzimej muzyki estradowej. Ponoć w Chinach zrobili karierę..
Bocian napisał(a):Dla mnie Maleńczuk to frajer i pała jako człowiek, co do jego grajkowania to mnie to nie interesuje bo nie słucham takich pierdów.
AndrzejJ. napisał(a):Bocian napisał(a):Dla mnie Maleńczuk to frajer i pała jako człowiek, co do jego grajkowania to mnie to nie interesuje bo nie słucham takich pierdów.
Jak nie słuchasz to co się wypowiadasz w tym temacie.![]()
Porównując gardłowe ryki MPT Thompsona do śpiewu Meleńczuka , który umie śpiewać i kantaty i Wysockiego i bałkańskie przeboje , to właśnie MPT Thomspon przy Maleńczuku śpiewa jak Bejerful tylko bardziej smędząco i pierdołowato.Wszystko na jedno kopyto i ponuro.Brzmi to jak piłowanie .RRRRRRRRRRR
Bocian napisał(a):AndrzejJ. napisał(a):Bocian napisał(a):Dla mnie Maleńczuk to frajer i pała jako człowiek, co do jego grajkowania to mnie to nie interesuje bo nie słucham takich pierdów.
Jak nie słuchasz to co się wypowiadasz w tym temacie.![]()
Porównując gardłowe ryki MPT Thompsona do śpiewu Meleńczuka , który umie śpiewać i kantaty i Wysockiego i bałkańskie przeboje , to właśnie MPT Thomspon przy Maleńczuku śpiewa jak Bejerful tylko bardziej smędząco i pierdołowato.Wszystko na jedno kopyto i ponuro.Brzmi to jak piłowanie .RRRRRRRRRRR
Czy wypowiadam się o muzyce Maleńczuka? Nie. Więc pal motor.
AndrzejJ. napisał(a):Dla mundurowych MPT Thompson jest dobry, stają od razu na baczność.
A Maleńczuk to wielki artysta. Dobrze śpiewa i wyrażnie.
Czy frajer i pała? Pewnie nie większy niż Ty.
pozdrav
.png)
a to ja napisał(a):A co ma Maleńczuk do MPT?
AndrzejJ. napisał(a):a to ja napisał(a):A co ma Maleńczuk do MPT?
zaczęło się od pały Bocianaa potem żółty zaczął o MPT![]()
No i tyle ma Maleńczuk do MPT.
.png)
.png)
AndrzejJ. napisał(a):a to ja napisał(a):A co ma Maleńczuk do MPT?
zaczęło się od pały Bocianaa potem żółty zaczął o MPT![]()
No i tyle ma Maleńczuk do MPT.
a to ja napisał(a):
A co do Maleńczuka, to moim zdaniem ... Krystof jest najbliżej sedna
.png)
Manga napisał(a):czy jakiś MPT jakaś wyrocznia na forum ?
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.