Dobrze że udało się zrealizować plany związane z Serbią ( Fruśka Gora ) , Bośnią i Hercegowiną , a nawet drugi tegoroczny wyjazd na Dolny Śląsk , reszta musi poczekać , aż mnie naprawią . . . ot , życie .
Pozdrawiam
Piotr
.png)
.png)
piotrf napisał(a):Niestety , dwa dni przed wyjazdem poznałem "uroki" rwy kulszowej - nie polubiliśmy się![]()
Dobrze że udało się zrealizować plany związane z Serbią ( Fruśka Gora ) , Bośnią i Hercegowiną , a nawet drugi tegoroczny wyjazd na Dolny Śląsk , reszta musi poczekać , aż mnie naprawią . . . ot , życie .
.png)
Franz napisał(a):W takim razie życzę Ci jak najszybszego powrotu do pełni zdrowia i sił.
Franz napisał(a):A póki co - może uda mi się w najbliższym czasie powrócić w tamten rejon, przy okazji poszerzając o miejsca jeszcze mi nie znane.
.png)
MirekB235 napisał(a):Polak od Czechów dostaje materiały o Macedonii. Co to się porobiło?
.png)
Franz napisał(a):MirekB235 napisał(a):Polak od Czechów dostaje materiały o Macedonii. Co to się porobiło?
Czy ja gdzieś napisałem, że to były materiały o Macedonii? To było o Czechach - miedzy innymi o Czeskim Raju, z czego później skorzystaliśmy.
Pozdrawiam,
Wojtek

.png)
korbaczik napisał(a):My zawsze obalamy piwo na szczycie. A po zejściu poprawiamy.
MirekB235 napisał(a):No to jeszcze zabawniej.Ale fajnie, że to wykorzystałeś.
Powrót do Macedonia Północna - Северна Македонија