kinglog napisał(a):2. Cieszyn na full (cena jak to przed granicą trochę wyższa ale żadna katastrofa)
Ja zrobiłem ten sam błąd w ubiegłym roku, jadąc pierwszy raz przez Cieszyn. Od tamtej pory sobie zapisałem: nigdy nie tankować w Cieszynie
.png)
kinglog napisał(a):2. Cieszyn na full (cena jak to przed granicą trochę wyższa ale żadna katastrofa)
.png)
mumin30 napisał(a):A jak wygląda sprawa gazu w czechach ? Są stacje na trasie KŁODZKO - OLOMOUC - BRNO ?
.png)
Też tam tankuję mają dobry gaz, ta stacja to Benzina.diagnosta1986 napisał(a):mumin30 napisał(a):A jak wygląda sprawa gazu w czechach ? Są stacje na trasie KŁODZKO - OLOMOUC - BRNO ?
ja tankowalem 23 lipca w miedzylesiu po 2,38 i w milukovie a wlaściwie ze 2 km przed po lewej stronie po 17,4 czk
po drodze w czechach gaz byl zadko moze w co 4 stacji
puzniej w sloweni w ptuj na ormowska cesta bodajze na www.petrol.si jest wyszukivarka
.png)
.png)
Raul73 napisał(a):kinglog napisał(a):2. Cieszyn na full (cena jak to przed granicą trochę wyższa ale żadna katastrofa)
Ja zrobiłem ten sam błąd w ubiegłym roku, jadąc pierwszy raz przez Cieszyn. Od tamtej pory sobie zapisałem: nigdy nie tankować w Cieszynie![]()
Najdroższe paliwo na całej trasie. W tym roku zrobiłem inaczej: Skoczów na full. Wyszło sporo taniej.
.png)
gitmar napisał(a):Gorican Chorwacja INA - 4.98 KN
.
.png)
dlugi81 napisał(a):Jaka stacja w tym Skoczowie ?
Bo Orlen przy S1 w stronę Cieszyna jest tylko po drugiej stronie a druga stacja w mieście (ul. Katowicka 2). Jaka to jest stacja 24 h przy S1 w stronę Cieszyna ?
dbh napisał(a):moze ktos opisac jak wjechac na ta stacje jadac od strony Wegier? patrzac na mape wyglada to tak ze trzeba jechac dalej i chyba przy pierwszych bramkach zrobic oberka i dopiero "na powrocie" mozna zjechac?
.png)
Horas91 napisał(a):Gdzie mogę sprawdzić aktualne ceny lpg?
Pozdrawiam
.png)
tamtam napisał(a):
Czy w miejscowości Lendava na Słowenii jest stacja LPG?
Chciałbym na Słowenii zatankowac LPG ze względu na niższą cenę.
Będę jechał drogą 86 przez Węgry, potem Słowenia (Lendava) i Chorwacja.
Pozdrav
.png)
Arek napisał(a):tamtam napisał(a):
Czy w miejscowości Lendava na Słowenii jest stacja LPG?
Chciałbym na Słowenii zatankowac LPG ze względu na niższą cenę.
Będę jechał drogą 86 przez Węgry, potem Słowenia (Lendava) i Chorwacja.
Pozdrav
Petrol, Pince-Marof 55, 9220 Pince-Marof, LENDAVA, na wylocie z Lendavy w kierunku Letenye
.png)
tamtam napisał(a):Czy ta stacja jest czynna 24h i czy można płacić kartą na niej?
tamtam napisał(a):Czy jest jeszcze jakaś stacja z LPG w środku Lendavy, bo ja jadę na granicę z Chorwacją w Mursko i szukam czegoś bliżej trasy przejazdu.
.png)
Arek napisał(a):tamtam napisał(a):Czy ta stacja jest czynna 24h i czy można płacić kartą na niej?
Czynna 24 h, przyjmują cash, jest bankomat.tamtam napisał(a):Czy jest jeszcze jakaś stacja z LPG w środku Lendavy, bo ja jadę na granicę z Chorwacją w Mursko i szukam czegoś bliżej trasy przejazdu.
W centrum Lendavy są dwie stacje Petrolu, nie oferują jednak LPG.
Jeśli jedziesz przez Mursko to w zależności gdzie będziesz wjeżdżał na autocestę LPG masz w Sveti Križ, Čakovečka 1a (0-24), albo Pušćine, Čakovečka 150a (0-24) lub też w Varaždin, Ulica braće Radića Bb (6-22)
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi