Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

List do Przyjaciółki

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
volumen
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) volumen » 21.07.2005 19:48

Bierz Beatkę, chłopaków i jedź do Cro. Mecz oglądniecie w TV gdzieś na plaży czy w knajpce przy zimnym Karlovacko.
Plusy: Beatka "na oku", mecz z kumplami zaliczony. No i chłopcy Chorwację zobaczą... Gdyby Beatka miała w tym czasie się nudzić, to mogę pożyczyć coś "lekkiego" do poczytania 8)
Minusy: trochę Cię to szarpnie. Ale dla prawdziwego kibica...
VOID
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) VOID » 21.07.2005 20:27

Piotr Lutynski napisał(a):MMS-y lepsze.... bo mozna załączyć zdjecie ekranu telewizora... :-)Pozdrav

tak tak Piotrek tylko ciekawe czy nadążysz robić zdjęcia przy każdej akcji - podaniu piłki pomiędzy grającymi co by Antek wiedział kto z kim jak i dla czego :lol: :lol: 8) ale proponuję żebyś sprawdził ten sposób przy pierwszej walce bokserskiej (ciosy idą szybko można trenować refleks robienia zdjęć..... 8) )
Antku zawsze zostaje opcja nagrywania meczu i wysyłania go kawałkami w mailach będziesz prawie na bieżąco tylko kafejkę sobie musisz znaleźć jak Blu ......badziewia nie działają :lol: :lol: (dostałeś info z pierwszej ręki - i to jakiej ślcznej :D )
A Beatka w Bydgoszczy będzie się czuła jak u siebie .... 8) a może nawet lepiej :twisted:
PZDR
Karol
sly29
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sly29 » 21.07.2005 20:29

Cromaniacy :)

a co Wy robicie wkraju ojczystym ?? zamiast wygrzewać sie na chorwackiej plaży??
Joker_28
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Joker_28 » 21.07.2005 21:23

Hmm ... czasu jeszcze trochę - załóż silne lobby i spowoduj przeniesienie meczu z Chorzowa na Hajduk :) :)

Będziecie mieli blisko a i Dioklecjan będzie trzymał kciuki :D

I nie mów że niemożliwe ...

Jeden człowiek daawno temu wodę w prosek w Twoim wieku zmieniał 8)
antek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) antek » 22.07.2005 07:25

Voluś....kurcze , mały problem,że w cro napewno nie będzie nigdzie transmisji:( Ale miło Cię słyszeć:):):)
a do czytania to mi na wczasy lepeij żadnej sagi nie podsyłaj....człowiek jedzie na wczasy to chce troche podżyć....a nie patrzeć jak się kobieta przy książce wzrusza.....no i wiesz....zawsze mógłbym zrobić to samo, podesłąć coś Twojej zonce...hehehe

void...Wasza propozycja spedzenia przez Nią wczasów w Brombergu została jej juz przekazana...i jakoś nie widziałem u niej niechęci...ach te kobiety, panowie......!!!!
no, moze i bym nawet o tym pomyślał, ale co Wy byście z Nią tam robili przez 2 tygodnie, jakby nie było to 14 wieczorów......teatr tam macie?? jakas filharmonię??? wystawy???? wernisaże????

sly...no my tu własnie strategie opracowujemy żeby się na tej plazy powygrzewać:):):)

Joker.....pomysł godny przemyślenia!!!:)
i POlacy i Austriacy na wczasy do cro jeżdzą więc pewnie Split byłby jakimś rozwiązaniem......tylko...jakby wyglądał Split po przejściu naszych kibiców??? nie szkoda tego pałacu Dioklecjana????:):):):)

ale dzięki chłopaki i dziewczyny,że nie zostawiacie człowieka samemu sobie.......:)
a to ja
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) a to ja » 22.07.2005 14:46

Antek!
Jak mi powiesz, w jaki sposób mam być jednocześnie na koncercie J.M.Jarre'a w Gdańsku i ... na porodówce w Białymstoku ... to podrzucę Ci rozwiązanie :lol: :lol: :lol:
Pozdrawiam
Maciej
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Maciej » 22.07.2005 15:10

Dorotka zawsze można połączyć przyjemne z pożytecznym czyli porodówka w Gdańsku z oknami na stocznie :lol:
antek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) antek » 23.07.2005 19:18

a to ja napisał(a):Antek!
Jak mi powiesz, w jaki sposób mam być jednocześnie na koncercie J.M.Jarre'a w Gdańsku i ... na porodówce w Białymstoku ... to podrzucę Ci rozwiązanie :lol: :lol: :lol:
Pozdrawiam

Dorotko!!!!
Takie łatwe łamigłówki nam tu zadajesz...:)
Płacisz Panu Jarre gażę większą niż ci w Gdańsku i juz.....masz go w Białymstoku!!!:)
Poprzednia strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone