Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

List do Przyjaciółki

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
violonczela
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) violonczela » 15.07.2005 20:56

Drogi Antku
Przysięgałęś małżonce a nie PZPN-owi, stąd myślę, że wybór jest oczywisty czyli z małżonką do Chorwacji. A co do eliminacji M
violonczela
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) violonczela » 15.07.2005 20:59

A co do eliminacji Mś w piłce nożnej to będzie ich jeszcze wiele (masz przecież dopiero 33 lata :D) a żonę masz tylko jedną.

Co do problemów ze snem to proponuję zająć się ukochaną a nie myśleć o duperelach (w domyśle footballu) :lol:
Pozdrawiam
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 15.07.2005 22:07

A mnie się wydaje, że teraz to najprościej "przełożyć" mecz....wiesz Antoś...jeden telefonik...i imprezy nie ma...tylko potem wyrzuć komórę, bo Cię namierzą..... :wink: :lol: :lol:
antek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) antek » 16.07.2005 13:18

Bruno napisał(a):chwilunia....Antek ale Ty masz krótką pamięć.. :D :D
pamiętasz jaką cenę miały te 3 bramki...tam ...w Borach ??? :D :D
była umowa...także wiesz...Maciek niech się nie wcina :D :D
:D :D

:D :D

heh, Bruno.....Ty to masz abonament, a Maciek złożył jednorazową propozycję wyjazdową:)

Violonczela.....rozbiłaś mnie tekstem o przysiędze żonie a nie PZPNowi..!!!!!! :):):)

pomysł Slapola rozważe jako czwarty w moim kajeciku....ale kolega chce mnie się pozbyć na kilka latek:):):)

ale pomysł warty Slapola...niekonwencjomalnośc w mysleniu!!!!!!!!!!!!!!!!
BigJar
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) BigJar » 16.07.2005 16:15

a może... ruszasz do Cro i pierwszy postój a może i nocleg w Chorzowie... no wiesz nie ma co się tak spieszyć...
archie
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) archie » 16.07.2005 19:29

violonczela napisał(a):A co do eliminacji Mś w piłce nożnej to będzie ich jeszcze wiele (masz przecież dopiero 33 lata :D) a żonę masz tylko jedną.

Co do problemów ze snem to proponuję zająć się ukochaną a nie myśleć o duperelach (w domyśle footballu) :lol:
Pozdrawiam

Antek nie słuchaj violonczeli- żonkę zawsze mozesz wymienić na inny model (świeższy rocznik). A do CRo to najlepiej prosto z Chorzowa.

Do zobaczyska :D :D :D
antek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) antek » 16.07.2005 23:07

Niby temat "drzewiany" a ile pomysłów!!!!
Jednak człowiek nie jest sam sobie ppozostawiony ze swoimi problemami.....:):):)

Rozwiązanie numer 5: niby takie proste a wcześniej na to nie wpadłem!!!!!! Pierwszy przystanek w Chorzowie.......no dobrze......ale jestem z Bielska.jak wytłumaczę,że 60 km pojedziemy w przeciwnym kierunku????:):):):)

ale Archie i Bigjar.......jesteście brani pod uwagę przy przyznawaniu nagrody!!!!!!!!!!!!!!

pozdrav
archie
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) archie » 17.07.2005 09:46

Antek te 60km w przeciwnym kierunku potraktuj jako odcinek próbny tj. sprawdzenie samochodu przed tak dlugą trasą :D :D :D .
Sądzę że gdy tak przedstawisz sprawę to Twoja szanowna małzonka nie będzie miała Ci tego za złe. Ty W spokoju oddasz sie piłce noznej, a żonka pakowaniu w walizki kolejnej szafy. Myślę że takie rozwiązanie bedzie jak najbardziej odpowiednie.

Tylko uważaj bo jak nasi dokopią Austriakom, to policja austriacka moze być przez to bardziej złośliwa. przecież wiesz że oni i tak nas nie lubią.

Do zobaczenia
:papa: :papa:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 17.07.2005 11:25

antek napisał(a):Niby temat "drzewiany" a ile pomysłów!!!!
Jednak człowiek nie jest sam sobie ppozostawiony ze swoimi problemami.....:):):)

Rozwiązanie numer 5: niby takie proste a wcześniej na to nie wpadłem!!!!!! Pierwszy przystanek w Chorzowie.......no dobrze......ale jestem z Bielska.jak wytłumaczę,że 60 km pojedziemy w przeciwnym kierunku????:):):):)

ale Archie i Bigjar.......jesteście brani pod uwagę przy przyznawaniu nagrody!!!!!!!!!!!!!!

pozdrav

Antek, bo sobie kurna pomyślę, że Ty rzeczywiście szukasz porady...... :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 17.07.2005 11:28

....bo miałem nadzieję, że jest to temat typu: "jak przewieźć do HR świeżo zakiszone ogórki małosolne, żeby zanadto nie skisły (a takie własnie lubię)"... :lol: :lol: :lol:
antek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) antek » 17.07.2005 21:49

slapol napisał(a):....bo miałem nadzieję, że jest to temat typu: "jak przewieźć do HR świeżo zakiszone ogórki małosolne, żeby zanadto nie skisły (a takie własnie lubię)"... :lol: :lol: :lol:

Sławeczku..żarty się Cię trzymią a człowiekowi zycie na włosku wisi!!!!!!!!!!!!!!
ale dylematos z kiszonymi ogórkami rozumiem!!!!!
musisz założyc specjalny temat!! wiesz ile nasi cromaniacy mają szalonych pomysłów????:):):)

Archie.......masz rację, z tymi Austriakami....dla pewności pojadę przez Wegry, Słowację...zresztą jak co roku....
Piotr Lutynski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piotr Lutynski » 20.07.2005 14:41

ewa.z napisał(a):Albo będziemy Ci przysyłać sms-y o przebiegu meczu :lol: :lol: :lol:

MMS-y lepsze.... bo mozna załączyć zdjecie ekranu telewizora... :-)

Pozdrav
VOID
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) VOID » 20.07.2005 22:48

Antek wybacz!!! Nie mogę się oprzeć pokusie rzeby nie napisć.... Hmmmmmm Beatkę tak jak mówił Bruno trza podwieźć do Brombegu :D my się nią zaopiekujemy - jako bractwo 8) . Następnie polecam dwie opcje: jedziesz do cro sam (Beatka w Brombergu) pierwszy postój w Chorzowie :) (nie nadrabiasz kilometrów)!!!!!!!!!
Jest też opcja mniej miła :cry: zabierasz Beatkę do Cro.........
i przez łącze Blu............costam lub inne świnstwa (brak krypto reklamy) łączysz się z nami i my jako bracia przekazujemy ci najświezsze "Novosti"

PZDR

Karol
conewka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) conewka » 21.07.2005 05:33

VOID napisał(a):Jest też opcja mniej miła :cry: zabierasz Beatkę do Cro.........
i przez łącze Blu............costam lub inne świnstwa (brak krypto reklamy) łączysz się z nami i my jako bracia przekazujemy ci najświezsze "Novosti"

PZDR

Karol

ta opcja odpada :twisted:
łącze Blu...... coś tam nie działa w Cro!!!!
niestety !!!
antek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) antek » 21.07.2005 18:20

kurcze...Void chyba jednak zdecyduje się na to przekazanie ...żoneczki do bydgoszczy...

ale konkurs jeszcze nie rozstrzygniety!!!!!

choć wróbelki na dachu ćwierkają,że żoneczce najbardziej ten pomysł się podoba:):):) ona już wie jak wyglądały nasze wczasy, gdy trwały Mistrzostwa Europy , które były podczas naszego pobytu w Chorwacji.hehehe
a Piotrek L....chybabyś zbankrutował przy tych mmsach!!!!!
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone