Drogi Antku
Przysięgałęś małżonce a nie PZPN-owi, stąd myślę, że wybór jest oczywisty czyli z małżonką do Chorwacji. A co do eliminacji M
.png)
.png)
.png)
Bruno napisał(a):chwilunia....Antek ale Ty masz krótką pamięć..![]()
![]()
pamiętasz jaką cenę miały te 3 bramki...tam ...w Borach ???![]()
![]()
była umowa...także wiesz...Maciek niech się nie wcina![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.png)
violonczela napisał(a):A co do eliminacji Mś w piłce nożnej to będzie ich jeszcze wiele (masz przecież dopiero 33 lata) a żonę masz tylko jedną.
Co do problemów ze snem to proponuję zająć się ukochaną a nie myśleć o duperelach (w domyśle footballu)![]()
Pozdrawiam
.png)
.png)

antek napisał(a):Niby temat "drzewiany" a ile pomysłów!!!!
Jednak człowiek nie jest sam sobie ppozostawiony ze swoimi problemami.....:):)
Rozwiązanie numer 5: niby takie proste a wcześniej na to nie wpadłem!!!!!! Pierwszy przystanek w Chorzowie.......no dobrze......ale jestem z Bielska.jak wytłumaczę,że 60 km pojedziemy w przeciwnym kierunku????:):):):)
ale Archie i Bigjar.......jesteście brani pod uwagę przy przyznawaniu nagrody!!!!!!!!!!!!!!
pozdrav
.png)
slapol napisał(a):....bo miałem nadzieję, że jest to temat typu: "jak przewieźć do HR świeżo zakiszone ogórki małosolne, żeby zanadto nie skisły (a takie własnie lubię)"...![]()
![]()
.png)
ewa.z napisał(a):Albo będziemy Ci przysyłać sms-y o przebiegu meczu![]()
![]()
.png)
.png)
VOID napisał(a):Jest też opcja mniej miłazabierasz Beatkę do Cro.........
i przez łącze Blu............costam lub inne świnstwa (brak krypto reklamy) łączysz się z nami i my jako bracia przekazujemy ci najświezsze "Novosti"
PZDR
Karol
.png)