Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Liga Mistrzów UEFA - komentarze & dyskusja

Ekstraklasa? Liga Mistrzów UEFA? Liga Narodów UEFA? Liga Europy UEFA? A może Mistrzostwa Świata FIFA? Wytypuj wyniki rozgrywek i zdobywaj punkty. Wyróżnij się oryginalną rangą i czasami ustrzel fajną nagrodę - baw się dobrze!
walp
Weteran
Re: Liga Mistrzów UEFA- dyskusja

Postnapisał(a) walp » 20.03.2015 14:44

anakin napisał(a):Czyli tak jak mówiłem Juve w półfinale...
Się pewnie alechandro cieszy. :smo:

Pewnie tak ... żeby się tylko nie przejechali ... bo będzie rozpacz wielka, kiedy przegra się mecz
"wygrany" przed meczem. :wink:
anakin napisał(a):Co do reszty:FCB, Bayern i......mimo wszystko Real. :oczko_usmiech:

To pewnie Raul73 się ucieszy. A właściwie, to gdzie on się zapodział :?: 8O
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 20.03.2015 14:54

walp napisał(a):Pewnie tak ... żeby się tylko nie przejechali ... bo będzie rozpacz wielka, kiedy przegra się mecz
"wygrany" przed meczem. :wink:

Nie wydaje mi się, żeby stracili taki dar losu. :wink:
Jeżeli jednak w pozostałych meczach wygrają faworyci, to będzie wszystko na co będzie stać Juve w tej edycji.
Wg mnie i tak daleko zaszli (zajdą?). :wink:

walp napisał(a):To pewnie Raul73 się ucieszy. A właściwie, to gdzie on się zapodział :?: 8O

Już kiedyś się zastanawiałem...
Nie widzę, żeby się pojawiał na forum gdziekolwiek. :?
GOLDEN
Cromaniak

Postnapisał(a) GOLDEN » 20.03.2015 15:21

anakin napisał(a):

walp napisał(a):To pewnie Raul73 się ucieszy. A właściwie, to gdzie on się zapodział :?: 8O

Już kiedyś się zastanawiałem...
Nie widzę, żeby się pojawiał na forum gdziekolwiek. :?

Po "łagodnej" wymianie zdań...pewnie sobie odpuścił... :roll:

Raul73 napisał(a):
alechandro - już nie po raz pierwszy (i nie tylko w tym wątku) wytaczasz argumenty, że wszystko co włoskie (nie tylko piłka) jest najlepsze, bo.... jest włoskie. Rozumiem frustrację obecną głęboką zapaścią włoskiego futbolu, ale trochę przeginasz.

Zalatuje tu ślepym fanatyzmem, a z takimi dyskusję sobie odpuszczam, więc z mojej strony bez odbioru. :wink: :wink:
walp
Weteran

Postnapisał(a) walp » 20.03.2015 15:24

Bywały "łagodniejsze" wymiany zdań. Myślę, że powód jest inny.
bzyq74
Cromaniak

Postnapisał(a) bzyq74 » 20.03.2015 15:25

Dobrze, że Barca, Real i Bayern nie powpadali na siebie.
Tą trójkę uzupełni Juve w 1/2. 8)
walp
Weteran

Postnapisał(a) walp » 20.03.2015 15:27

bzyq74 napisał(a):Dobrze, że Barca, Real i Bayern nie powpadali na siebie.

Najbardziej cieszą mnie porażki pewniaków. Pożyjemy - zobaczymy. :wink:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 20.03.2015 18:45

Monti napisał(a):PSG bez Ibry na Barcę, kiepsko to widzę.
.

Mało, że bez Zlatana...w pierwszym meczu zabraknie również Verattiego... :wink:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 20.03.2015 18:48

anakin napisał(a):Się pewnie alechandro cieszy. :smo:

Jeszcze jak... :lol:

Ale zrozumcie jedno - nie ma takiego klubu jak Juventus Turyn... :evil:
Jest po prostu... Juventus FC... :)

Co do słów walpa...Juve chyba się nie przejedzie bo w Serie A już wszystko jasne i mogą skupić się tylko na LM...Juve nie powieli błędu Arsenalu, który chyba zlekceważył przeciwnika...
Dobrze, że taki rywal bo Pogba wyleciał na 2 miesiące i wróci dopiero być może na ewentualny półfinał...
Myślę, że Juve nie zmaści takiej szansy na którą czeka już 12 lat...hurraoptymizmu nie ma bo szacunek Monaco się należy ale nie ukrywam, że najbardziej obawiali się wszyscy w Juve Bayernu... :?
Nie ma co...świetne losowanie aż nie wierzyłem kiedy dziś siedziałem za kółkiem i jeden z kumpli fanboyów do mnie zadryndał...myślałem, że jajca se robi i zaraz wyskoczy mi z Bayernem... :D
andywiki
Croentuzjasta

Postnapisał(a) andywiki » 20.03.2015 19:09

walp napisał(a):
bzyq74 napisał(a):Dobrze, że Barca, Real i Bayern nie powpadali na siebie.

Najbardziej cieszą mnie porażki pewniaków. Pożyjemy - zobaczymy. :wink:

Ja z kolei inaczej może nie wyobrażam sobie finału np.Porto-Monaco(choć i taki już był) to nie to dla oczu co drużyny typu Bayern,Real czy Brca,choć oczywiście teoretycznie słabszym drużynom nie ujmuję szans.
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 20.03.2015 19:18

alechandro napisał(a):Ale zrozumcie jedno - nie ma takiego klubu jak Juventus Turyn... :evil:

To ja poproszę o objaśnienie, bo jako laik do dziś myślałem, że to Juventus Turyn jest właśnie. :?
walp
Weteran

Postnapisał(a) walp » 20.03.2015 19:28

andywiki napisał(a):Ja z kolei inaczej może nie wyobrażam sobie finału np.Porto-Monaco(choć i taki już był) to nie to dla oczu co drużyny typu Bayern,Real czy Brca,choć oczywiście teoretycznie słabszym drużynom nie ujmuję szans.

Wcale nie jest to takie oczywiste, że Große Bayern i Grande Real muszą zagrać lepszy mecz niż FC Porto z AS Monaco. :wink:

alechandro napisał(a):Ale zrozumcie jedno - nie ma takiego klubu jak Juventus Turyn... :evil:

alechandro ma rację, Juventus Turyn to błędna nazwa. Nawet o tym wiem, ale tak mi jakoś utkwiła, że często o tym zapominam.

Jest Juventus Football Club ... z Turynu. W skrócie Juventus Turyn. :oczko_usmiech:
andywiki
Croentuzjasta

Postnapisał(a) andywiki » 20.03.2015 19:38

walp napisał(a):
andywiki napisał(a):Ja z kolei inaczej może nie wyobrażam sobie finału np.Porto-Monaco(choć i taki już był) to nie to dla oczu co drużyny typu Bayern,Real czy Brca,choć oczywiście teoretycznie słabszym drużynom nie ujmuję szans.

Wcale nie jest to takie oczywiste, że Große Bayern i Grande Real muszą zagrać lepszy mecz niż FC Porto z AS Monaco. :wink:

alechandro ma rację, Juventus Turyn to błędna nazwa. Nawet o tym wiem, ale tak mi jakoś utkwiła, że często o tym zapominam.

Jest Juventus Football Club ... z Turynu. W skrócie Juventus Turyn. :oczko_usmiech:

Pewnie i tak ale osobiście wolę oglądać zawodników światowej klasy typu:Messi,Ronaldo czy Neuer a jeżeli praktycznie nie znanych i właśnie to jest esensja widowiska,kto co lubi.
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 20.03.2015 19:38

walp napisał(a):alechandro ma rację, Juventus Turyn to błędna nazwa. Nawet o tym wiem, ale tak mi jakoś utkwiła, że często o tym zapominam.

Ależ ja nie twierdzę, że nie ma..
Po prostu nie wiedziałem.
Dla mnie to zawsze był Juventus Turyn.
Chciałbym po prostu wiedzieć dlaczego nie. :wink:

W takim razie Real CF, to po prostu Real Club de Fútbol..........z Madrytu, w skrócie Real Madryt? :?
Nie drę teraz łacha :wink: , bo prostu nie bardzo rozumiem.. :?
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 20.03.2015 19:41

andywiki napisał(a):Pewnie i tak ale osobiście wolę oglądać zawodników światowej klasy typu:Messi,Ronaldo czy Neuer a jeżeli praktycznie nie znanych i właśnie to jest esensja widowiska,kto co lubi.

A tacy zawodnicy jak Tevez, Pogba, Buffon, Pirlo czy Vidal to nie są zawodnicy światowej klasy? 8O
andywiki
Croentuzjasta

Postnapisał(a) andywiki » 20.03.2015 19:51

anakin napisał(a):
andywiki napisał(a):Pewnie i tak ale osobiście wolę oglądać zawodników światowej klasy typu:Messi,Ronaldo czy Neuer a jeżeli praktycznie nie znanych i właśnie to jest esensja widowiska,kto co lubi.

A tacy zawodnicy jak Tevez, Pogba, Buffon, Pirlo czy Vidal to nie są zawodnicy światowej klasy? 8O

Są wymieniłem tylko trzy przykłady i powiedziałem że nie chciał bym oglądać finału Porto-Monaco bo tam właśnie nie ma tak wielu gwiazd jak w tych czterech do uściślenia anakin
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki

Liga Mistrzów UEFA - komentarze & dyskusja - strona 432
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone