bzyq74 napisał(a):greenrs napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Kto "liczydłem" w rewanżach 1/8![]()
Jeśli mnie pamięć nie myli, to teraz kolej na bzyq74![]()
Zrobi się
Czyżby "liczydło"
.png)
bzyq74 napisał(a):greenrs napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Kto "liczydłem" w rewanżach 1/8![]()
Zrobi się
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
alechandro napisał(a):Liczydło zapomniało ? Cóż....jak pamiętacie byłem przeciwny...

.png)
Janusz Bajcer napisał(a):W oczekiwaniu na podsumowanie meczów rewanżowych 1/8 LM - małe podsumowanie całości fazy 1/8
Typowania najlepsze![]()
Dario7 - 20 pkt
Krzychooo, Rysiek_r74 - po 19 pkt
GOLDEN - 17 pkt
Typowania najsłabsze![]()
anakin - 6 pkt
alechandro, VONPLES - po 7 pkt
Alias21, bzyg74, te kiero - po 8 pkt
Walka o fotel lidera (1m- 99 pkt : 2m- 98 pkt)![]()
Walka o podium (3m- 91 pkt : 4m- 90 pkt)![]()
Peleton88 pkt(1 typer), 87 pkt(6 typerów), 86 pkt(1 typerka, 1 typer)
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Liderzy utrzymują się w formiepo każdej fazie zwiększają przewagę w tabeli.
![]()
Jeśli ją zachowają w kolejnych fazach - to bonus 5 punktowy nie pomoże ganiącym.![]()
.png)
walp napisał(a):Ale obydwaj liderzy rozegrają walkę o mistrza. Obecnie, teoretycznie w lepszej sytuacji jest wicelider.
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):walp napisał(a):Ale obydwaj liderzy rozegrają walkę o mistrza. Obecnie, teoretycznie w lepszej sytuacji jest wicelider.
Nie ale - lecz raczej na pewno.

walczymy dalej. .png)
alechandro napisał(a):...Barcelona w takiej dyspozycji jest faworytem do końcowego zwycięstwa...niestety muszę to przyznać...
walp napisał(a):Ale obydwaj liderzy rozegrają walkę o mistrza. Obecnie, teoretycznie w lepszej sytuacji jest wicelider.
Krzychooo napisał(a):Prowadzę?...
.png)
walp napisał(a):Napisałem "ale" w odniesieniu do Twojego wpisu, z którego wynikało, że już raczej "pozamiatane", bo uciekli.
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):bzyq74 napisał(a):greenrs napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Kto "liczydłem" w rewanżach 1/8![]()
Zrobi się
Czyżby "liczydło"zapomniało o robocie
Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki