idziemy w ich kierunku
to spotkanie gości weselnych przed ślubem
idziemy dalej wąskimi uliczkami Makarskiej
dochodzimy do wybrzeża
jako,że trochę nam burczy w brzuchach, postanawiamy coś zjeść
.png)
.png)

.png)
maniust napisał(a):CroAna napisał(a):No ta ostatnia fotka pokazana miłośnikowi fritti di mare po sezonie i na dłuuugo przed to już z lekka okrucieństwo![]()
Zgadzam się z tobą , ale jak chcesz to w Lidlu pełno tego , hobotnica i frutti de mare , ostatnio porobiłem zapasy.
.png)
fiolek napisał(a):CroAna napisał(a): ale...gdzie temu do świeżynki...oj nie będzie mi dziś smakował obiad
i jeszcze ten widok na Jadran i słońce i........![]()
Mimo wszystko życzę smacznego obiadu
.png)
... a ja Wam powiem drogie kuliżanki, że mam wręcz przeciwnie - nie żeby brakowało mi fantazji, ale kiedy ja jadę liczba kilometrów, które można jeszcze przejechać na tym co w zbiorniku na ogół rośniemalina1959 napisał(a):fiolek napisał(a):teraz jadę jaz fantazją - jak to mówi mój szwagier.
Fantazja polega na tym, że gwałtownie wzrasta nam średnie spalanie paliwa![]()
Nie wiedzieć czemu, bo ja nie z Krakowa, mam podobnie
![]()
Witam rówieśniczkę
We wrześniu w Cro zmarzliśmy znacznie mniej (w zasadzie to wogle) niż w sierpniu nad Bałtykiem, choć temperatury za dnia były podobne, a może nawet nad naszym morzem było cieplej.Roland90 napisał(a):Jak z temperaturą w nocy? Jeśli chciałoby się np. spędzić noc w namiocie to zamarznie się , będzie jakiś dyskomfort cieplny?Pomijam opisywane w tym wątku opady deszczu. Prosiłbym ( o ile jest taka możliwość ) o podanie +/- temperatury wieczorem /nocy , ew. określenie jak bardzo ochładza się wieczorem w nocy.
.png)
Anai napisał(a):Zameldowywuję, że i ja popaczę - fajna ta październikowa Cro, pusta taka...
Anai napisał(a):a ja Wam powiem drogie kuliżanki, że mam wręcz przeciwnie - nie żeby brakowało mi fantazji, ale kiedy ja jadę liczba kilometrów, które można jeszcze przejechać na tym co w zbiorniku na ogół rośnie![]()
Przynajmniej przez jakiś czas![]()

.png)
Powrót do Nasze relacje z podróży