Warany
Miasto nocą, takie jak kojarzę ze zdjęć ... Chciałbym kiedyś zobaczyć. Musi się udać
pozdrawiam, Michał
.png)
te kiero napisał(a): Ciekawe czy będą wieże Petronas
majkik napisał(a):Chciałbym kiedyś zobaczyć. Musi się udać
.png)
.png)
.png)
No i po takiej informacji nie wiem czy bym się tam gdziekolwiek wykąpała w morzu, a to jednak dla mnie podstawa....Aglaia napisał(a):Ośrodek położony jest nad samym morzem. Niestety możliwość kąpieli morskich jest mocno ograniczona z uwagi na ryzyko bliskiego spotkania z krokodylem.
.png)
piekara114 napisał(a):No i po takiej informacji nie wiem czy bym się tam gdziekolwiek wykąpała w morzu, a to jednak dla mnie podstawa....Aglaia napisał(a):Ośrodek położony jest nad samym morzem. Niestety możliwość kąpieli morskich jest mocno ograniczona z uwagi na ryzyko bliskiego spotkania z krokodylem.
ale krokodyl ...
.png)

.png)
. Inna sprawa, że Morze Południowochińskie to podobno jeden z najbardziej zanieczyszonych akwenów na świecie więc nadmierne kąpiele nie są wskazane
..png)
.png)
majkik75 napisał(a):To jest centralnie jakiś obłędWrażenie jak z oglądania jakiegoś programu z cyklu National Geographic, tylko, że na żywo ...
![]()
![]()
pozdrawiam, Michał
..png)
).
..png)
majkik75 napisał(a):Super![]()
Ciekawy jestem, czy np. tam na miejscu też są jakieś "skojarzenia" z wyglądem Januszy? Czy tylko u nas w kraju urosło to do takiego stopnia?
pozdrawiam, Michał