Są na tym forum wapujący? Jeśli tak, to zapraszam do wymiany doświadczeń odnośnie sprzętu i w ogóle całej tej "zabawy":). Jak nie ma...to się temat zamknie....
.png)
anakin napisał(a):Ło matko.![]()
Dzięki Tobie dowiedziałem się, że od 4 m-cy..............wapuję.
jara napisał(a):To analogów nie jarasz?

MRK napisał(a):To chyba jakaś moc Ci podpowiedziała, skoro nie napisałem definicji wapowania, a jednak wiesz, o co chodzi:).
MRK napisał(a): - czasem zdarza mi się jeszcze sztachnąć analogiem. Sporadycznie.
MRK napisał(a):No to chwalić się...co tam posiadacie i jak się sprawuje?:)
.png)
anakin napisał(a):
Albo wujek G...![]()
anakin napisał(a):Mnie też, ale.........
Nie smakuje mi to.![]()
Śmierdzi.![]()
Wali jak z murzyńskiej chaty.![]()
anakin napisał(a):Na moim jest oznacznie eGo-W.
Cokolwiek by to nie znaczyło.![]()
anakin napisał(a):Co do sprawowania to generalnie bez zarzutu.
anakin napisał(a):Akumulatory w pełni sprawne i nie wymieniane od początku użytkowania.
anakin napisał(a):Zniszczyłem juz jednak 3 "pojemniki" na liquid, ale to w sumie przez własną goopotę po w kieszeni na zadku to czasem noszę.![]()
anakin napisał(a):Grzałka 1.8, bo 2.0 jakoś mi nie leży.
anakin napisał(a):Liquid menthol 12 mg
Średnie spalanie- ok.50 ml na tydzień.
.png)
hepik napisał(a):Też kupiłem komplet Vapman ego coś tam czyli dwa papierosy w etui za 180 pln.
Po dwóch tygodniach padła jedna bateria ,po następnym miesiącu druga.
Paragon zaginał czyli reklamować nie ma jak.
Żeby nie być w plecy i odrobić stratę kasy (z liguidami to było jakoś koło 250 pln) postanowiłem analogów nie kupować przez miesiąc.
I tak już minęło ze 3 miesiące ,nie palę,nie wapuję czyli do klubu raczej sie nie zapiszę

MRK napisał(a):Prawda? A wcześniej jakoś nie przeszkadzało:)
MRK napisał(a):eGo-W jest tyle, że musiałbym zgadywać. Firmę masz też oznaczoną?:)
MRK napisał(a):Masz stabilizację przy tym eGo-W?
MRK napisał(a):Tutaj mi wbiłeś ćwieka... Jakie akumulatory przy eGo-W mogą być? Chodzi Ci ogólnie o baterię, tak? Ten "patyk"?:)
MRK napisał(a):Znaczy zapewne chodzi Ci o kartomizer:).
MRK napisał(a):I raczej nie będzie leżeć. Zakładam, że Twoje ego jest ze stabilizacją na poziomie 3,3 lub 3,7. Wtedy grzała 2,0 ma za duży opór. Masz górnogrzałkowca, czy dolnogrzałkowca?![]()
MRK napisał(a):Chooopie...ileś Ty palił analogów??????:) Ja wapuję osiemnastki, ale 50ml chyba nie dam rady na tydzień:)...choć w sumie muszę sprawdzić, bo jakoś jeszcze nigdy się nie "litrażowałem":)

hepik napisał(a):I tak już minęło ze 3 miesiące ,nie palę,nie wapuję czyli do klubu raczej sie nie zapiszę
.png)
anakin napisał(a):130 zeta dałem za komplet w normalnym sklepie, więc raczej "firmówka".![]()
anakin napisał(a):Oj, tam...bateria...akumulator..jeden uj.![]()
anakin napisał(a):No to teraz tyś mi ćwieka zabił z tą stabilizacją.![]()
Mam takie i takie, jednak bardziej mi leży "grzejącyzgóry".![]()
anakin napisał(a):Chcesz wiedzieć?![]()
Poniżej 40 sztuk ciężko było zejść.
A jak miałem więcej "nocek"....
W ciągu potrafiłem wypalić 4-5 paczek..
Czasem już sadzą s..łem.
.png)
jara napisał(a):MRK napisał(a):Ty jara chyba też, skoro słownictwo znasz:)
Ja skorzystałem z wujka G.Nie piję, ale jaram.
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.