tylko w Chorwacji
pamietam, że kiedyś była taka możliwość ... o dziwo w mojej ukaochanej Jagodnej , no i to mi się marzy
może ktoś ma jakieś wiadomości ... do lata jeszcze trochę
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
espeso napisał(a):w tym roku przymierzam się do kursu nurkowania ale .... zaliczyć nurkowanie w wodach otwartych w Polsce??? Onie!![]()
tylko w Chorwacji![]()
....
.png)
espeso napisał(a):w tym roku przymierzam się do kursu nurkowania ale .... zaliczyć nurkowanie w wodach otwartych w Polsce??? Onie!![]()
tylko w Chorwacji![]()
....
Lechu67 napisał(a):Zrób w Polsce, nauczysz się czegoś dobrze w trudniejszych warunkach.
Pamiętaj, że nurkowanie to sport ekstremalny i dobre szkolenie jest gwarancją twojego bezpieczeństwa.
Oczywiście można się dobrze wyszkolić i w ciepłych krajach, ale przeważnie jest to "galopka", żeby tylko dostać plastik.
.png)
.png)
.png)
.png)
scood74 napisał(a):
w zeszłym roku byłem z kolegą w centrum nurkowym na ciovo i kumpel przymierzał się do zrobienia kursu, ale po wysłuchaniu harmonogramu szkolenia w tym diving center odradziłem mu to po pierwsze z powodu tego że jeden cały tydzień od rana do wieczora z 2 tygodnoiowego urlopu stracił by na ten kurs zaniedbując w ten sposób rodzinkę i psując sobie urlop , a i tak nie był by dobrze wyszkolony
Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...