.png)
yskyerka napisał(a):Dzięki Bocian ale daj spokój, szkoda czasu.
A do Was szanowni koledzy - odpierdolcie się (i w nosie mam czy mnie za to stąd wywalą).
Nigdy w życiu nikogo nie oszukałam, nie naciągnęłam na nic i nie wykorzystałam. I nikt mi tego zarzucić nie może.
Czytanie ze zrozumieniem jak widać nie bardzo Wam wychodzi, a zdanie jak widać zmieniacie jak wiatr zawieje.
Widzisz darku - poznanianki to cholernie inteligentne i mądre kobiety - poznały się na tobie, żadna by cię nie chciała.
Fatamorgana napisał(a):yskyerka napisał(a):Dzięki Bocian ale daj spokój, szkoda czasu.
A do Was szanowni koledzy - odpierdolcie się (i w nosie mam czy mnie za to stąd wywalą).
Nigdy w życiu nikogo nie oszukałam, nie naciągnęłam na nic i nie wykorzystałam. I nikt mi tego zarzucić nie może.
Czytanie ze zrozumieniem jak widać nie bardzo Wam wychodzi, a zdanie jak widać zmieniacie jak wiatr zawieje.
Widzisz darku - poznanianki to cholernie inteligentne i mądre kobiety - poznały się na tobie, żadna by cię nie chciała.
Yskierka, szkoda energii i nerwów.
Nie widze nic niewłaściwego w przysłuchaniu się słowom przewodników, bo czasami wiedzą oni coś, czego książki nie mają i biura nie wiedzą, ale nie znaczy to jednak, że od razu trzeba się zapisywać na te wycieczki.
Każdy normalny wie i rozumie, że aktywni turyści zawsze idą między ludzi, szukają czegoś nowego, a żeby się dowiadywać, trzeba być tu i tam i słuchać.
A poza tym, to:
Jest znowu sezon na debilne wpisy i szukanie czego by się przywalić.
Oni są jak ta powódź... kolejne fale przynoszą problemy a głównie brud, smród i mętne, rozmyte (wy)wody.
Śmieszy mnie że jakiś plażowy gołodupiec przyrównuje Cię do Szkotów, z którymi prawdopodobnie niewiele (albo wcale) miał do czynienia, żeby wiedzieć, jacy oni naprawde są.
Głupie teksty o poznaniankach i Wielkopolsce (nawiasem mówiąc, mieszkają tam bardzo praktyczni i gospodarni ludzie- a to jest akurat zaleta a nie wada... dla myślących normalnie rzecz jasna) świadczą tylko o prymitywnym pojęciu tego człowieka o innych ludziach i regionach.
Ludzi trzeba najpierw dobrze poznać, żeby o nich móc coś powiedzieć rzeczywistego, za to na idiotę to jest bardzo łatwo wyjść.
Cytat:
"Silenie się wyłącznie na złośliwe i głupie teksty jest generalnie domeną ludzi o okrojonych horyzontach, zawistnych, chorych na zacietrzewienie, zamkniętych w sobie ponuraków, przekonanych o własnej wspaniałości i nieomylności".
Jedyne co mnie dziwi, to zachowanie tego lovelasa na tym forum. Twierdzi że ma żonę, a jednocześnie leci na każdą co ładniejszą forumowiczkę. Zaleca się raz do Inez a raz do innej, a ludzie mają z tego pewnie niezły ubaw, bo forma i treść owych zalotów i innych wpisów pod adresem forumowiczek i kobiet w ogóle sugerują, że mamy do czynienia albo z erotomanem gawędziarzem, albo z kolesiem mającym rozdwojenie jaźni.ewentualnie z nudzącym się starszym panem, który nie wie jak się odmłodzić.
![]()
Pomimo tych bluzgów jakie od takich lecą, trudno zaprzeczyć, że oprócz zdenerwowania jednych, innym tacy ludzie dostarczają lichej, ale darmowej rozrywki...![]()
![]()
![]()
I tym wesołym akcentem mówię dobranoc nocnym markom.
.png)
darek1 napisał(a):Na dzisiaj starczy Dobranoc Koleżance Iskierce i kolegom.
.png)
darek1 napisał(a):Cforum. Twierdzi że ma żonę, a jednocześnie leci na każdą co ładniejszą forumowiczkę. Zaleca się raz do Inez a raz do innej, a ludzie mają z tego pewnie niezły ubaw.....
.png)
.png)
.png)
śliczne dzieki za pomoc inni zamiast pisac na temat to sie kłucą miedzy soba...jeszcze raz dzieki napewno zwiedze ogród botaniczny...consett0805 napisał(a):Ja napisze na temat z pierwszego postu wkurza mnie jak ktoś zaczyna pisać nie o tym co ma!!!
Dubrovnik w jego okolicy byłem 2 razy. Niewątpliwie mus tam wjechać i zobaczyć. W samym Dubrovniku kilkanaście razy byłem. Parkowanie tak jest utrudnione ale nie niemożliwe czy o dalej od starego miasta czy to bliżej zawsze się coś znajdzie. W pobliżu właściwie obok starego miasta są parkingi płatne i obsługa na pewno znajdzie miejsce. Nie co dalej gdzieś wyżej można znaleźć przy uliczkach. Co do plaży jest jedna tuż za starym miastem w kierunku na Południe z widokiem na stre miasto ale o piaszczystych zapomnij. Ta o której mówię to drobne kamyczki bardzo ładna. Nocleg ja nocowałem w bezpośrednim sąsiedztwie miejscowości Zaton 5km od Dubrovnika. Jeśli już tam zawitasz koniecznie prócz Dubrovnika zajedźcie to Trsteno gdzie znajduje się ogród botaniczny bardzo ładny z pięknymi widokami.
Pozdrawiam
.png)
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne