yskyerka napisał(a):Ja generalnie jestem ogólnie wrogiem wycieczek zorganizowanych, jak sobie sama zorganizuję tak mamMyślę, że samemu fantastycznie zwiedza się nie tylko Dubrownik. Ja zazwyczaj jak mam okazję posłucham przewodnika, który akurat jest w danym miejscu z wycieczką (w Dubrowniku nie trudno takowe wycieczki znaleźć)
AndrzejJ. napisał(a):yskyerka napisał(a):Ja generalnie jestem ogólnie wrogiem wycieczek zorganizowanych, jak sobie sama zorganizuję tak mamMyślę, że samemu fantastycznie zwiedza się nie tylko Dubrownik. Ja zazwyczaj jak mam okazję posłucham przewodnika, który akurat jest w danym miejscu z wycieczką (w Dubrowniku nie trudno takowe wycieczki znaleźć)
Wróg wycieczek zorganizowanych,ale przyczepia się do nich by przy nich posłuchać przewodnika, o to mi chodzi Bocian.Przypadkowo nic nie nie dzieje.Ale z premedydacją.
.png)
yskyerka napisał(a):Dzięki Bocian ale daj spokój, szkoda czasu.
A do Was szanowni koledzy - odpierdolcie się (i w nosie mam czy mnie za to stąd wywalą).
Nigdy w życiu nikogo nie oszukałam, nie naciągnęłam na nic i nie wykorzystałam. I nikt mi tego zarzucić nie może.
Czytanie ze zrozumieniem jak widać nie bardzo Wam wychodzi, a zdanie jak widać zmieniacie jak wiatr zawieje.
Widzisz darku - poznanianki to cholernie inteligentne i mądre kobiety - poznały się na tobie, żadna by cię nie chciała.
AndrzejJ. napisał(a):yskyerka napisał(a):A do Was szanowni koledzy - odpierdolcie się (i w nosie mam czy mnie za to stąd wywalą).
Za odpierdolcie się....Cię wywalić?Tu wywalają tylko za ściemnianie i za brak samokrycytyzmu.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne