Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce. Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie! [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Czy ktoś z was był na takim koncercie? Kupiliśmy właśnie z mężęm bilety na ten koncert w Pradze no i jestem ciekawa waszych wrażeń z pobytu na takim koncercie
W latach szkolnych czytałem o Yamato , ale to był największy na świecie japoński pancernik z czasów drugiej wojny światowej.
To tak na marginesie. Został trafiony i zatopiony.
krakuscity napisał(a):W latach szkolnych czytałem o Yamato , ale to był największy na świecie japoński pancernik z czasów drugiej wojny światowej. To tak na marginesie. Został trafiony i zatopiony.
No coś Ty To chodzi o bębny.Największy na jakim będzie grał Pan i Władca to aż 2 metry średnicy.
krakuscity napisał(a):W latach szkolnych czytałem o Yamato , ale to był największy na świecie japoński pancernik z czasów drugiej wojny światowej. To tak na marginesie. Został trafiony i zatopiony.
No coś Ty To chodzi o bębny.Największy na jakim będzie grał Pan i Władca to aż 2 metry średnicy.
hehe no własnie ale tu na forum jak wiadomo wiele ludzi z poczuciem humoru jest no i dobrze.a tak poza tym platon to byłeś na takowym koncercie????
no właśnie wróciliśmy z koncertu, powiem tylko tyle że było super i słowami nie da się opowiedzieć jakie to było widowisko, nie przepuszczałąm że można z takim rytmem i wyczuciem walic w bebny......owacja na stojąco na koniec mówiła sama za siebie...........