Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Kolarstwo

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
mysza73
Weteran

Postnapisał(a) mysza73 » 25.05.2017 12:48

bluesman napisał(a):zazdraszczam :(nie wszystkim jest dane :) ale ... pocieszam się, że dalej jest nas stać w słusznym wieku na wielokilometrową jazdę bo beskidzkich wyrypach i nie autem :papa:

P.S. Komu kibicujesz ?

Ja zazdraszczam Ci miejsca zamieszkania ... u mnie to równo jak na stole :roll:
Tzn do jazdy na rowerze wolę moje równości :wink: , ale widokowo u Ciebie fajniej :D

A komu kibicuję ... jakoś tak specjalnie to nikomu :oops: ,
może trochę Nibalemu (bo Włoch :oczko_usmiech: ) i Dumoulinowi (bo niefajną miał tą przygodę przedwczoraj, ale dał radę).
mysza73
Weteran

Postnapisał(a) mysza73 » 25.05.2017 12:59

Kolarze dojeżdżają do Passo Pordoi :mrgreen: ,
są nasi kibice :oczko_usmiech:
je też tam byłam weekendowe-wedrowki-myszy-t39135-1545.html?hilit=Passo%20Pordoi#p1423375 :wink:
bluesman
Koneser

Postnapisał(a) bluesman » 25.05.2017 13:02

mysza73 napisał(a):
bluesman napisał(a):zazdraszczam :(nie wszystkim jest dane :) ale ... pocieszam się, że dalej jest nas stać w słusznym wieku na wielokilometrową jazdę bo beskidzkich wyrypach i nie autem :papa:

P.S. Komu kibicujesz ?

Ja zazdraszczam Ci miejsca zamieszkania ... u mnie to równo jak na stole :roll:
Tzn do jazdy na rowerze wolę moje równości :wink: , ale widokowo u Ciebie fajniej :D

A komu kibicuję ... jakoś tak specjalnie to nikomu :oops: ,
może trochę Nibalemu (bo Włoch :oczko_usmiech: ) i Dumoulinowi (bo niefajną miał tą przygodę przedwczoraj, ale dał radę).

Znaczy lubisz włochów :lol: Ja głównie Dumoulinowi bo ni ma komu :) Nibali nie (cienki jest), Quintana też nie, bo od początku faworyt. Brakuje mi barwnych postaci typu Pantaniego/Scarponiego:)
bluesman
Koneser

Postnapisał(a) bluesman » 25.05.2017 13:04

mysza73 napisał(a):Kolarze dojeżdżają do Passo Pordoi :mrgreen: ,
je też tam byłam weekendowe-wedrowki-myszy-t39135-1545.html?hilit=Passo%20Pordoi#p1423375 :wink:

J E S Z C Z E ......... S Ł O W O 8O :twisted: oglądamy z odtworzenia z małżonka dopiero jak o 16 wróci z pracy ! Ja siadam na swój spinningowy ona na bieżnię :)
Ostatnio edytowano 25.05.2017 13:05 przez bluesman, łącznie edytowano 1 raz
mysza73
Weteran

Postnapisał(a) mysza73 » 25.05.2017 13:05

bluesman napisał(a):Znaczy lubisz włochów :lol: Ja głównie Dumoulinowi bo ni ma komu :) Nibali nie (cienki jest), Quintana też nie, bo od początku faworyt. Brakuje mi barwnych postaci typu Pantaniego/Scarponiego:)

Włochów jak Włochów :wink: , Italię kocham :hearts:
mysza73
Weteran

Postnapisał(a) mysza73 » 25.05.2017 13:06

bluesman napisał(a):

J E S Z C Z E ......... S Ł O W O 8O :twisted: oglądamy z odtworzenia z małżonka dopiero jak o 16 wróci z pracy ! Ja siadam na swój spinningowy ona na bieżnię :)

Dobra, dobra :lool: :devil: ,
pogoda piękna :oczko_usmiech:
bluesman
Koneser

Postnapisał(a) bluesman » 25.05.2017 13:07

mysza73 napisał(a):
bluesman napisał(a):

Dobra, dobra :lool: :devil: ,
pogoda piękna :oczko_usmiech:

leje jak cholera :) dobra, już tu nie wchodze bo dowiem się o czymś zbyt wczesnie :oczko_usmiech: :papa:

p.s chwalipięta, chwalipięta, chwalipięta :hut:
bluesman
Koneser

Postnapisał(a) bluesman » 25.05.2017 19:35

Spodziewaliśmy się więcej ale nie było źle :) Niestety realizator nie popisał się i nie było tak dużo pięknych widoków, skupił się na kolarzach :) Quintana, a tym bardziej Nibali nie błyszczą Będzie nam bardzo przykro jeżeli Dumulenowi li tylko z powodu jednej słabości któryś odbierze koszulkę. Moim zdanie D. troszkę tych dwóch panów dzisiaj ośmieszył :)

Nigdy wcześniej nie widziałem aż tylu i tak swietnie zorganizowanych naszych kibiców :)
Zapomniałem o Hircie super wypadł :)
romuald22
Koneser

Postnapisał(a) romuald22 » 25.05.2017 20:05

bluesman napisał(a):
mysza73 napisał(a):
bluesman napisał(a):sądzę, że dzisiaj będzie się działo :)
Też tak sądzę :oczko_usmiech:

to dlaczemu się nie odzywasz ? :mrgreen:

Nie odzywa się pewno bo:

bluesman napisał(a):...

A Ty w tym czasie jeszcze przeglądasz forum? :mrgreen:
.....................................................................................................................................................................

bluesman napisał(a):Spodziewaliśmy się więcej ale nie było źle :) Niestety realizator nie popisał się i nie było tak dużo pięknych widoków, skupił się na kolarzach :) Quintana, a tym bardziej Nibali nie błyszczą Będzie nam bardzo przykro jeżeli Dumulenowi li tylko z powodu jednej słabości któryś odbierze koszulkę. Moim zdanie D. troszkę tych dwóch panów dzisiaj ośmieszył :)

Widoków jest więcej jak nic się nie dzieje na trasie.

Jeżeli chodzi o Dumoulina to po ostatniej wpadce żołądkowej podobno odpuścił sobie pewne posiłki stosowane w trakcie wyścigu.
Biorąc pod uwagę, że ostatnim etapem na Giro jest czasówka (w której jest mocniejszy niż Nibali i Quintana) oraz to co pokazał dzisiaj, to tylko jakiś wybitny niefart może mu odebrać zwycięstwo w klasyfikacji generalnej.
mysza73
Weteran

Postnapisał(a) mysza73 » 25.05.2017 20:12

bluesman napisał(a):p.s chwalipięta, chwalipięta, chwalipięta :hut:
Phiiii 8O :roll: :evil: :wink:

Jutro będzie fajna górka na koniec i jak mnie będziesz przezywał, to zdradzę Ci kto wygrał zanim obejrzycie z odtworzenia :devil:
bluesman
Koneser

Postnapisał(a) bluesman » 25.05.2017 20:22

mysza73 napisał(a):

Jutro będzie fajna górka na koniec i jak mnie będziesz przezywał, to zdradzę Ci kto wygrał zanim obejrzycie z odtworzenia :devil:

Juz Cię nie lubię :mrgreen: na wszelki wypadek nie będę wchodził na forum :papa:

By the way Twoja opinia ?
mysza73
Weteran

Postnapisał(a) mysza73 » 25.05.2017 20:39

bluesman napisał(a):
mysza73 napisał(a):

Juz Cię nie lubię :mrgreen: na wszelki wypadek nie będę wchodził na forum :papa:

By the way Twoja opinia ?

O tym że mnie nie lubisz? :cry: :cry: :cry: :wink:
A o dzisiejszym etapie ... Dumoulin mógł odjechać Quintanie i załatwić sprawę, bo takie oglądanie jeden na drugiego mnie wkurza :roll:
bluesman
Koneser

Postnapisał(a) bluesman » 25.05.2017 21:06

mysza73 napisał(a):A o dzisiejszym etapie ... Dumoulin mógł odjechać Quintanie i załatwić sprawę, bo takie oglądanie jeden na drugiego mnie wkurza :roll:

Nie płacz kupię Ci kredki :)

Nie jestem pewien na ile miał siłę ale chyba jednak nie musiał tego robić :) W tej chwili Quintana i Nibali muszą kombinować :) Na czasówkę Dumulin jest dla nich za mocny :)

Dla mnie ciekawe jest to , że parametry osobnicze D. są zupełnie inne niż Nibalego i Quintany. To duży i stosunkowo ciężki mężczyzna (186 cm waga (sic) 71 kg). Quintana (161/61) przy nim jest malutki/lekki, a D. jednak daje radę :) Dane oczywiscie z wikipedi :)
bluesman
Koneser

Postnapisał(a) bluesman » 26.05.2017 09:25

Zobaczymy co będzie dzisiaj :)
Załączniki:
T19_Piancavallo_alt-1-1024x663.jpg
mysza73
Weteran

Postnapisał(a) mysza73 » 26.05.2017 17:12

Mam nadzieję bluesman-ku, że już se obejrzałeś co tam se ponagrywałeś :wink:

bluesman napisał(a):Zobaczymy co będzie dzisiaj :)

No i mówiłam, że Dumoulin mógł wczoraj odjechać, bo widać było, że miał siły :roll: ,
a dziś się pokitrał i kurdupel Quintana ma różową koszulkę :roll:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone