Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Klek.info

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Elwira
Plażowicz
Klek.info

Nieprzeczytany postnapisał(a) Elwira » 23.01.2012 20:20

Witam Serdecznie Wszystkich Cromaniaków :)

postanowiliśmy ze znajomymi spędzić kolejne wakacje w Cro. Jest nas 18 osób więc całkiem sporo jak na wakacje organizowane przez jedną osobę. Tym razem prowadzę rozmowy z biurem podróży zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link czy ktoś z Was kojarzy ich a może i korzystał z ich usług ?? Bardzo proszę o pomoc, bo facet z którym koresponduję na początku rozmowy był bardzo skory udzielać rabatów i przystawał na wszelkie moje prośby. Jak przyszło co do czego, to okazało się że a to się właściciel się nie zgadza, a to coś innego i obawiam się że może coś kombinować ?? Gdybyśmy jechali w 4 osoby to wcale nic bym nie rezerwowała, ale przy takiej grupie wykluczam opcję jechania na żywioł. Tym bardziej że po 1600 km bez noclegu, na 5 samochodów, podróż może być ciężka :)

Jeśli macie jakieś uwagi do tego biura to proszę o pilną wiadomość.
maciej1976
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) maciej1976 » 24.01.2012 12:37

Ja bym już zrezygnował z usług tego pana. Sam spróbuj coś zorgaznizować. Ja w zeszłym roku ułożyłem wakacje dla 20 osób i nie było źle. Dasz radę :)
Elwira
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Elwira » 24.01.2012 12:42

organizuję wakacje w takiej grupie od prawie 8 lat. Jak dobrze sobie zdajesz sprawę nie jest prosto ogarnąć taką grupę i pewnie gdyby nie moje zaangażowanie to nikt by nigdzie nie pojechał - ewentualnie Mazury i podwarszawskie Zegrze . Dobrze wiedzieć że nie jestem sama. Znajomi już mnie przezywają Żuk Travel :P :D
armar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) armar » 24.01.2012 14:07

Samo miasto Klek jak dla mnie nie za ciekawe , jak już to bierz coś w Komarnie albo Blace , samo Klek to w zasadzie nie nad morzem tylko w zatoce .
A tak w ogóle czemu ten region wybrałaś ?
Elwira
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Elwira » 24.01.2012 14:17

dlaczego ? w sumie to nie wiem :? byliśmy już na prawie wszystkich wyspach, w okolicach splitu, dubrownika, puli. Chodziło nam głównie o to aby w tym roku plaża była pod samym domem (dwa lata temu w Omisiu mieliśmy 100 metrów w linii prostej czyli 275 schodów w dół), aby blisko było do Bośni bo w tym roku tam planujemy zwiedzanie.
Chcemy spędzić wakacje na tzw. zadupiu. Z dala od tłoku i gwaru. W ogóle miały być włochy ale ceny są koszmarne więc daliśmy sobie spokój.
Padło znowu na Chorwację :lol:
Czytając Wasze relacje z podróży, w szczególności z Mostaru, to mam ochotę się spakować, usiąść na walizce i czekać. Najgorsze jest to, że do 20 lipca czas będzie wolno się wlókł a potem 2 tygodnie strzelą jak z bicza i znowu trzeba czekać rok na taki wyjazd.
Ogarnęła mnie depresja chwilowa .....
:(
2salamandra22
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) 2salamandra22 » 24.01.2012 15:10

Dobrze Cię rozumiem też jestem organizatorem grupa od 10 do 19 osób. Ciężko coś znaleźć. Ja całe szczęście już zarezerwowałam ale były dni gdy od 9 do 15 wysyłałam emaile. I też miałam ciężkie chwile bo pogodzić priorytety takiej grupy to wyzwanie. jedni chcą byle gdzie ale żeby było dużo knajp i cena w sumie obojętna, drudzy chcą fajną plażę dla dzieci i blisko, trzeci sami nie wiedzą czego chcą ale przedstawionych propozycji nawet nie czytają i liczą każde euro. Powodzenia.

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje