Ludzie pytają jak coś wygląda. Plaża, miasteczko, otoczenie... Tu można zakładać tematy z nazwą miejscowości i zdjęciami okolicy. Można wklejać też linki do zdjęć z innych portali by dać jak największy przegląd fotograficzny miejcowości. Proszę nie umieszczać zdjęć pobranych z innych serwisów. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Piękne zdjęcia. Najbardziej mi się spodobała Droga powrotna z Dubrownika, ten odblask księżyca na powierzchni morza. Oraz oczywiście wszystkie chmurki. Niech żyją RAWy!!!
I jeszcze takie pytanko, czy rzeczywiście jest duża różnica między RAW, a narmalnym zdjęciem? Nie używałam RAW do tej pory, bo takie zdjęcia zajmują dużo miejsca , a i przerabianie dużo czasu zabiera, jednak po tym co tutaj zobaczyłam, chyba spróbuję
między RAW a JPG patrząc na ekranie zdjęcia zrzucone różnic praktycznie nie ma ale po wrzuceniu do programu i "wywołaniu" RAWów i obróbka to całkiem inna bajka...RAW to bezstratne surowe dane z matrycy...RAW i PS i hulaj dusza