Peliesac - loviste_ kemping Lupis
napisał(a) zb007 » 19.07.2012 14:15
bogdor napisał(a):No właśnie wybieramy się z rodziną (2+2) w sierpniu na półwysep i w oko wpadł mi właśnie Lupis w Loviste. Mam nadzieję że miejsce będzie. Może mi ktoś o nim więcej napisać? Z tą wodą nie ma już problemów? Trzeba rezerwować miejsce?
W poniedziałek ( 16.07.2012 - pobyt. 07.07do 12.07) wtóciłem z kempingu Lupis w Loviste. Kemping jest powiększony - posiada teraz 25 (+ 10 starych miejsc)dodatkowych parcel z wodą i prądem, dużych na kamper, zacienionych, wynajmowanych bez dodatkowych opłat na namioty i samochód. Wszystkie parcele są oświetlone. Co do łazienek to została dobudowana w tym sezonie nowa ich część - 5 ubikacji + 4 przysznice - wszystko osobno. Jest ubikacja dla niepełnosprawnych, pralnia z proszkiem gratis!, nowe zlewy do mycia naczyń i prania - wszystko nowiutkie i czyszczone nieustannie - sterylne+ mydło, papier , reczniki. Dodano też dodatkowy dojazd na pole. Jest WiFi free - dostępne praktycznie na całym polu. Z wodą nie było większych problemów( jeden dzień - niskie ciśnienie). Zatoka - woda 34 st. czysto. W łaściciele bardzo przystępni,wielojęzyczni, ceny negocjowalne, rezerwacje strefy kempingu na e-mail. Gril 2 razy w tygodniu, lodówki + zamrażarki w recepcji.rezerwacja miejsca nie jest bardzo konieczna lecz możliwa, Bardzo polecam

Ostatnio edytowano 19.07.2012 14:36 przez
zb007, łącznie edytowano 1 raz