Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Kajakiem dookoła Hvaru

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Aldonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aldonka » 16.10.2013 19:09

Z takiego dystansu to i ja bym chętnie skorzystała :D
Bawcie się cudnie.
Aguha
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aguha » 16.10.2013 19:20

Oj, tak taki dystans to złoty ... bażant , hihihihihihihi :)

Pozdrówcie Janosika, jest tak brzydki, że aż go polubiłam, mam wielki sentyment do Małej Fatry, troszkę Wam zazdroszczę, ale co tam, będą zdjęcia (mam nadzieję).
majeczka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) majeczka » 16.10.2013 19:49

Aguha napisał(a):Oj, tak taki dystans to złoty ... bażant , hihihihihihihi :)

...oj, taaak, Złoty Bażant również świetnie nam smakował podczas ostatniego pobytu, nie na Słowacji, ale w Czechach :D

Właśnie wróciliśmy z Harrachova. Polecam Wam też Frantiska z harrachovskiego minibrowaru huty szkła. Co prawda, ja raczej degustowałam piwa mieszane, lub ciemne, ale w restauracji browaru wybór był niesamowity.
Kilka piw zakupiliśmy w oryginalnych plastikowych butelkach :wink:
Niestety nie za bardzo się na tym znam, ale mój mąż stwierdził, że harrachovskie piwo należy pod względem jakości do czeskiej czołówki. Kąpieli piwnych niestety nie zażywaliśmy

:D
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 16.10.2013 20:14

maslinka napisał(a):
Roxi napisał(a):
maslinka napisał(a):Mimo wszystko czuję, że muszę jakiś czas odpocząć od forum...

Wrócicie ze Słowacji, będą nowe siły i chęci :)
Miłego pobytu, bawcie się dobrze :)

Możliwe, że to pomoże nabrać dystansu :)
Dzięki :)

Maslinko - miłego weekendu w Małej Fatrze :papa: i wypij za moje zdrowie kufelek małego piwa :idea:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 16.10.2013 20:52

Janusz Bajcer napisał(a):
Maslinko - miłego weekendu w Małej Fatrze :papa: i wypij za moje zdrowie kufelek małego piwa :idea:

Maslinko, nie rozdrabniaj się tylko trzaśnij w fatrzańskiej chacie kufel jaki lubisz, ale pamiętaj zdjęcia przede wszystkim. :papa:
piotrf
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrf » 16.10.2013 21:20

maslinka napisał(a):Mimo wszystko czuję, że muszę jakiś czas odpocząć od forum...

Po przeczytaniu tego zdania , drugi raz ( licząc od czasu gdy zarejestrowałem się na tym forum ) odwiedziłem śmietnik :? Musiałem sprawdzić , co skłoniło osobę , którą darzę ogromną sympatią do napisania go .

Mam nadzieję , że Twój odpoczynek od forum nie będzie trwał zbyt długo , bo czekam niecierpliwie na kolejną porcję zdjęć i Twoje opisy Hvaru 8)

Maslinko - wspaniałej zabawy w Małej Fatrze :papa:

Pozdrawiam
Piotr
dangol
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) dangol » 16.10.2013 21:57

Ja również czekam na kontynuację Twoich hvarskich opowieści 8) oraz na całe mnóstwo z kolejnych wspaniałych wypadów.
No i mam nadzieję, że przyjdzie taki moment, że kiedyś w realu razem napijemy się piwka. Wprawdzie wolę wino, ale w Twoim towarzystwie napój z pianką na pewno będzie mi smakował :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 17.10.2013 19:05

Z doświadczenia wiem, że taki urlop, a raczej powrót z niego niewiele wnosi. Po każdym odpoczynku mam wrażenie, że jest jeszcze gorzej. Coś jak u mnie w robocie :wink: . Pomimo tego ciągle nie mogę ostatecznie walnąć drzwiami.

.... a o czym następny odcinek? Ciągle czekam na zbyt silne przeciwne wiatry :)

Pozdrawiam.
Interseal M.
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 17.10.2013 21:14

Przerwę milczenie na chwilę, bo wypada podziękować za wiele miłych wiadomości od Was - tu w wątku i przede wszystkim na pw :)

Wasze głosy utwierdzają mnie w przekonaniu, że dobrze zrobiłam, "broniąc" swojej relacji przed syfem, który rozprzestrzenia się w innych miejscach na tym forum. Wiem, że na pewno nie zwariowałam, skoro tak wiele osób widzi to tak jak ja - bezczelność nazywa bezczelnością i się na nią nie godzi.

Od dawna przeszkadza mi to, co dzieje się na forum, ale dopóki nie dotyczyło to mojej relacji, mogłam to ignorować. Ale jak ktoś włazi na "moje podwórko", tylko po to, żeby namącić, nie mogłam nie zareagować.

Aldonka, Aguha, Majeczka, Janusz, Kenik, Piotr, Dangol, Mariusz i wielu, wielu innych - jeszcze raz dzięki :)
W Małej Fatrze wypiję Wasze zdrowie! :D Kufelkiem piwa rzecz jasna! :lol:

A niektórym niech się odbija! :lol:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 17.10.2013 21:24

maslinka napisał(a):
A niektórym niech się odbija! :lol:

Peka bywa ciężkostrawna, więc nie dziwota, że się niektórym odbija. :lol:

PS. do Interseala ... błagam tylko nie trzaskaj, bo a nuż z futryn wylecą i dopiero będą przeciwne wiatry ;)
TomKinS
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) TomKinS » 17.10.2013 21:53

maslinka napisał(a):Wasze głosy utwierdzają mnie w przekonaniu, że dobrze zrobiłam, "broniąc" swojej relacji przed syfem, który rozprzestrzenia się w innych miejscach na tym forum. Wiem, że na pewno nie zwariowałam, skoro tak wiele osób widzi to tak jak ja - bezczelność nazywa bezczelnością i się na nią nie godzi.

Maslinko, tak masz rację w 100%, tylko po co dajesz się sprowokować? Twoje relacje są tak piękne, osobiste, widać w nich olbrzymią radość z każdego Twojego wakacyjnego widoku, dotyku czy smaku. Pisz dalej, pisz dla tych wszystkich, którzy uwielbiają Twoje relacje i dla tych, którzy czerpią z nich inspiracje. Nie przejmuj się starymi zgredami, którzy nie potrafią uszanować delikatności i urody Kobiety.
Pozdrawiam i pisz dalej, bo jest to piękne. Tomasz.
razpol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) razpol » 18.10.2013 07:26

Ja również czekam na kontynuację relacji, tym bardziej, że są one jednymi z najbardziej przydatnych i do tego bardzo miło się je czyta i ogląda. Nie wyobrażam sobie, że miałabyś nie kontynuować. ;) A wieczorem chlapnę za nie kufel, a co! :D
agnes128
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) agnes128 » 18.10.2013 16:18

Witaj Agnieszko :D . Ja tez apeluje o dalsza czesc relacji dzieki tobie spedzilam super wakacje I chetnie korzystam a I piwko na wakacjach jak najbardziej wskazane :hut: :hut: . Pozdrawiam I pisz dalej :papa: :papa:
Basik_63
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Basik_63 » 18.10.2013 18:22

Ja również czekam z niecierpliwością na ciąg dalszy i popieram w 100% wypowiedź Tomasza. :)
Elizasz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Elizasz » 20.10.2013 18:14

Maslinko też czekam na CD, ale uprzednio zamierzam odwiedzić "śmietnik", żeby wiedzieć, o co poszło :)
Twoje zdjęcia i relacje to jedne z nielicznych, na które czekam z niecierpliwością :) Więc się nie przejmuj i pisz!!! i wklejaj!!!
Doczytałam.... ale nie będę komentować :?
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

Kajakiem dookoła Hvaru - strona 29
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone