FUX napisał(a):Zdrowia, zdrowia, zdrowia.....
O resztę musisz zatroszczyć się samemu!
Dziękuję FUX
Jak będzie zdrowie , to i w życiu przytrafi się fuks
.png)
FUX napisał(a):Zdrowia, zdrowia, zdrowia.....
O resztę musisz zatroszczyć się samemu!
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):darek1 napisał(a):Drogi Kolego Januszu. Z okazji Imienin, życzę Ci dużo zdrowia, szczęścia, spełnienia marzeń osobistych, w pracy i na croforum.
Żiwieli
Dziękuję Kolego Darku - nie imieniny a urodziny dzisiaj obchodzę
Živieli
.png)
carnivalka napisał(a):Wiele ciepła i milości,miliona podróży,zdrowia oczywiście przede wszystkim oraz tego o czym tam jeszcze po cichu marzysz.
.png)
Popiel napisał(a):OD LEGENDARNEGO KRÓLA POLSKI
Zdrowia, Szczęścia, Pomarańczy . . .
niech Ci piękna Bośniaczka, z opowieści Kir'ka, nago tańczy
"Tu muszę zrobić małą dygresję o największym niebezpieczeństwie Mostaru. Są nim Bośniaczki. Normalnie idąc ulicami można sobie szyję ukręcić od oglądania się za pięknymi dziewczynami. Widać że te w Mostarze są bardziej zadbane, włosy zrobione z fantazją, dość skromnie, ale apetycznie odziane. Ciekawa, niezwykła uroda. Tak jakby mieszanka Turecko-Bułgarsko-Europejska. Do tego te dziewczyny są naprawdę zadbane. "
.png)
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):strasznie dużo tych życzeń ,więc pozwól że wybiorę trzy:
dobrego zdrowia, spełnienie marzeń, grona prawdziwych przyjaciół.
.png)
.png)
.png)
.png)
maciek1956 napisał(a):Janusz---trochę spóźnione, ale szczere życzenie i wielkie podziękowania za wszelki rady jakie udzielasz na forum, w tym dla mnie.
Trzymaj tak dalej i walcz z "bykami" wytrwale.
.png)
Tekla napisał(a):Moje życzenia też spóźnione, ale dopiero dzisiaj zasiadałam do komputera po krótkim urlopie na Słowacji, moc całusów i słodyczy tego właśnie Tekla życzy