Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Janusz Bajcer :)

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 01.09.2011 20:42

Janusz Bajcer napisał(a):"majeczka" podaję adres
Szpital Kardiologiczny Rabka Aleja Jordana 2

Uważaj na siebie Janusz w Sanatorium, oj uważaj. Tam z dziewuchami nie ma żartów :wink: :wink: :wink: . Oby to nie był Twój ostatni pobyt w sanatorium w roli pensonariusza :D . Pamietaj, chodż na parkietoterapię. Szybko dojdziesz do zdrowia. Zyskasz zdrowie i poznasz interesujace pensonariuszki. Strzeż się obsługi szpitala. Po 22.00 chodzą po pokojach i sprawdzają czy jesteś obecny. Gdybyś za bardzo się przkurował się w "Zdrojowej" to weż ze soba czekoladę lub butelkę wódeczki albo wina dla pielęgniarki dyżurującej w nocy coby Cię nie podpier ..lił do Ordynatora. Lecz się długo i nie żałuj gardła ani nóg. Pozdrawiam, uważaj Janusz na siebie i nie siedz na sali tylko działaj :wink: :wink: :wink:
Ostatnio edytowano 02.09.2011 11:03 przez darek1, łącznie edytowano 1 raz
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 01.09.2011 20:46

darek1 napisał(a):. Oj długie to było leczenie ....
pewnie po tych fajfoklokach coś złapałaś. :D
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 01.09.2011 21:03

krakuscity napisał(a):
darek1 napisał(a):. Oj długie to było leczenie ....
pewnie po tych fajfoklokach coś złapałaś. :D

He, he, he :D

"Już pół turnusu mija i ja niczyja" :D

Janusz nie marnuj czasu. Tylko z kartą bankomatową to proszę tak ostrożnie. Telefony od żony odbieraj w miejscu odosobnionym i zawsze mów, że wszystko cię boli. Nie podawaj pensjonariuszkom nr telefonu ani adresu domowego. Uważaj na siebie
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 02.09.2011 11:09

Ciekawe Janusz ile czasu trwa ten twój turnus rehabilitacyjny. Im dłużej tym lepiej. Pamiętaj strzeż się nachalnych kobiet. Pozdrawiam.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 02.09.2011 11:22

Dziękuję Darku za dobre rady.
Ponieważ nie jestem młodzieniaszkiem i swój rozum mam, zastosuję to co on mi doradza :lol:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 02.09.2011 11:27

mirko napisał(a):Janusz,

Želim ti sve najbolje uz puno zdravlja i veselja !

Mirko

Puno hvala Mirko :lol:

Wesele syna 24 września :lol:
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 02.09.2011 14:33

Janusz Bajcer napisał(a):Dziękuję Darku za dobre rady.
Ponieważ nie jestem młodzieniaszkiem i swój rozum mam, zastosuję to co on mi doradza :lol:

Ależ Januszu - w Sanatorium nie uświadczysz młodych pensjonariuszek. Takie pracują, a nie jeżdżą po kurortach. Leczą się w sam raz dla osób w średnim wieku. Nie zmarnuj szansy bo będziesz żałował, oj będziesz.
Poprzednia strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone