Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce. Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie! [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Życzę zdrówka Panie Januszu. Mój mąż też miał podobne przeżycia - ciężki zawał - Szpital Jana Pawła II w Krakowie - za 3 dni operacja na bypasy - 23 dni Rabki. Nic się nie przejmuj w Rabce jest piękny park przy szpitalu i jest gdzie pospacerować - zabierz tylko dużo orzechów dla wiewiórek.
Pozdrowienia
Dzikuję za kolejną porcję życzeń Heterko ja nie miałem zawału badania wykazały konieczność wymiany zastawki smoki co do Rabki nie miałem możliwości wyboru Sroczko od wczoraj wieczór wiem że następne weselisko na wiosnę drugi syn się oświadczył
Witaj Wujku Gratulacje czyli wnuki się szykują ... będzie z kim na grzyby chodzić ... komu bajki opowiadać ... kogo rozpieszczać Wracaj szybko do sił i do nas Pozdrawiamy HiP