wikol napisał(a):Znowu bezsensowna dyskusja o wyższości 20 letniego auta nad nowym.
Znowu pisanina o aucie który spala 8l/100 LPG.
Kumpel jechał Matizem i spalił 6,35l/100 LPG. Jechał ze Zwardonia do CRO na raz.
Mistrz kierownicy i dystansów.
Bez odbioru.
.png)
dids76 napisał(a):W ubiegłym roku sprzedałem 20 letniego golfa (14 lat u.mnie) i zanim to sprzdalem mógłbym bez strachu do niego wsiąść I pojechać do CRO.
.png)
sito_zabrze napisał(a):Ja mam juz takich wyczynów 18 na koncie z czego większość na noc
.png)
anakin napisał(a):wikol napisał(a):Znowu bezsensowna dyskusja o wyższości 20 letniego auta nad nowym.
Znowu pisanina o aucie który spala 8l/100 LPG.
Kumpel jechał Matizem i spalił 6,35l/100 LPG. Jechał ze Zwardonia do CRO na raz.
Mistrz kierownicy i dystansów.
Bez odbioru.
Ja nie wiem co Ciebie nieustannie trapi.
Jak nie wiek auta, to LGP.
Jak nie LPG to koszt urlopu w Chorwacji.
Do wszystkiego kontra.
Ja w tym roku drugi raz byłem autem z 2005r i drugi raz dało radę.
Nowym nie pojadę , bo mnie na nowe po prostu nie stać.
Więc przyjmij do wiadomosci, że niekoniecznie wszyscy muszą postępować wg. Twoich standardów, bo mnie już powoli zaczynasz drażnić z tym malkontenctwem.

sito_zabrze napisał(a):Jako moderator pisz uczciwie ze auto było z 2005r i do tego na LPG![]()
.png)
anakin napisał(a):sito_zabrze napisał(a):Jako moderator pisz uczciwie ze auto było z 2005r i do tego na LPG![]()
No tak.
To dosyć istotna informacja.
Więc potwierdzam - LPG.
Spalanie 15l/100 ( nie za dużo?)
Aaaaaaaaaaaaa.....i japońskie jest ( nie wiem czy powinienem to pisać, bo nuż się okaże, że to też jest "be").
ale spalanie rzędu 15litrów to chyba masz Honde Legend 3.5 v6? Jak się mylę to radzę wizytę u gazownika na regulacje instalacji .png)
A200universeblue napisał(a):Najstarsze auto jakie mam jest z roku 2007 i nie wyobrażam sobie podróży nim w trasę 3000 km
Może dlatego bo się znam troszkę na autach?
Podczas takiej podróży na południe Europy może zepsuć się praktycznie wszystko.