Niedzwiad napisał(a):... tylko chyba mechanika droga??? Bo komfort jazdy na B.wysokim poziomie
.png)
te kiero napisał(a):ruwado napisał(a):1,6 VW 102 KM rządzi
a ile to pali (tak szczerze), bo się przymierzałem do 1,6 w kombiku, ale zrezygnowałem z uwagi na raporty spalania + historię raczej kolizyjną
lubelski napisał(a):Niedzwiad napisał(a):... tylko chyba mechanika droga??? Bo komfort jazdy na B.wysokim poziomie
..a to pierwsze słyszę..półtora roku w posiadaniu (przejechane ok 60 tyś) i gdyby nie stan polskich dróg to praktycznie wymiany jak w każdym aucie..oleje, filtry.
..wiec naprawdę zależy co kto lubi i jak jeździ
moja moc w zupełności do przemieszczania się wystarczy..a jak trzeba to kick-down i potrafi zaskoczyć...no i 7 osobowe. Widok min ludzi jak dzieci wychodzą z bagażnika - bezcenny 
.png)
.png)
.png)
LFB napisał(a):Dla mnie optymalny samochód na Chorwację to taki który jest dobrze wyciszony, bo po nastu godzinach jazdy hałasem jestem równie zmęczony co samą drogą. Z wydajną klimą - która wg mnie jest niezbędna do przeżycia jak przyjdzie stać w korku na autostradzie przy 60C w słońcu Dostatecznie mocny by móc nawet na autostradowych podjazdach utrzymywać stale 130km/h, no i dostatecznie pakowny by zabrać wszystko co się chce. Do tej pory nie miałem przyjemności jechać takim samochodem, liczę że obecny zaliczy ten test na 5+
.png)
LFB napisał(a):Dla mnie optymalny samochód na Chorwację ...