Przygotowana już trasa do Cro, na mapach HERE
witam kolego bede własnie to trasą jechał od bratysławy do letenye pierwszy raz .Jakiej kategori jest ta trasa ,czy da sie spokojnie jechac ? Czy trzeba uwazac zeby w nas ktos nie wjechał
.png)

Mariusz_M napisał(a):
Fabryczna - zawsze gotowa, nigdy nie gubi sygnału, nie walają się kable w kabinie - i zaprowadzi do celu jak każda inna, bo wszystkie drogi prowadzą do.. skrzyżowania.
anlama napisał(a):No moja here w smartfonie tej funkcji nie ma ...
.png)
szaki17 napisał(a):Hmmm... jest to normalna droga jak tysiące km w Polsce, powiedzmy wojewódzka, są dobre odcinki i te gorsze, ale Węgrzy ciągle coś remontują więc jest coraz lepiej, uważać trzeba wszędzie, ale to raczej na "turystów", miejscowi jeżdżą ostrożnie i do znudzenia przepisowo. Ja jeżdżę tą trasą ze względu na mniejszy ruch TIR-ów a to one są "największą" (nie lubię jak taki kolos zasłania mi droge) przeszkodą na drodze przez Węgry, choć jadą szybko co ma swoje zalety szczególnie na ograniczeniach. Pas rozdzielający jest, i możesz naprawdę bezpiecznie i spokojnie jechać a jednocześnie odpocząć od autostrady. A całą trasę możesz przejechać w domu na Google Earth i zobaczyć czy ci odpowiada.
edit:możesz sobie darować środkowy odcinek pomiędzy Vaseverszeg-Zalaegerszeg i pojechać przez Szhombathely, lepsza droga.
.png)
OlegK napisał(a):
Nie wiem jak inne nawigacje ale tą trzeba pilnowac przy planowaniu trasy. Czasem jej wybory są kontrowersyjne.
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
Czy to działa tak samo jak w Michelinie czyli trasa polecana jest przez Garmina , przy którym czas przejazdu nie jest najkrótszy ale zalecany ( mniej meczący, bezpieczniejszy ) bo np. drogami płatnymi , autostradami.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi