Janusz Bajcer napisał(a):Ja widzę tylko te największe
Oj, Janusz, znowu nie założyłeś okularów...
.png)
Mikromir napisał(a):dids76 napisał(a):Mnie zamiast Murzyna wyszedł Indianin i trzeba było trochę przystopować ze słońcem![]()
Rozumiem, że Brač w słońcu?...

.png)
dids76 napisał(a):Mikromir napisał(a):Rozumiem, że Brač w słońcu?...
Tak, pali strasznie. Dzisiaj trochę wieje i nie czuje się tak mocno upału.
Ps. Dzisiaj zaliczona Ticja Luka, ale tylko na chwilę bo patelnia tam straszna a dzisiaj ze sloncem trochę już uważalismy
.png)
Właśnie wróciliśmy z naszej plaży gdzie pływaliśmy już bez słońca i było ok .png)
Mikromir napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Agawa. napisał(a):coś w tym jest, mnie jak zwykle zaczerwienił się nos i śmieją się ze mnie
Ja widzę czerwone paznokcie
A ja kilka... sinych?!....![]()
Czyżby z zimna?...
![]()
![]()
.png)
dids76 napisał(a):Dokładniej temperatury nie podam, ale wydawała sie ciepła. Może nawet cieplejsza niż w Croberto-wej zatoczce koło Sumartinu gdzie zjaraliśmy się wczorajJak dla nas ok, a nawet bardzo ok. Tylko że nam woda zawsze pasuje, byle mokra i slona
Właśnie wróciliśmy z naszej plaży gdzie pływaliśmy już bez słońca i było ok
.png)
Agawa. napisał(a):Mikromir napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Agawa. napisał(a):coś w tym jest, mnie jak zwykle zaczerwienił się nos i śmieją się ze mnie
Czyżby z zimna?...
![]()
![]()
Paznokcie różnokolorowe - każdy inny![]()
a żeby było w temacie - Drage o godz. 21.30 na tarasie cieplutko siedzę i piję browarka
.png)
.png)
karin74 napisał(a):Agawa. napisał(a):Mikromir napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Agawa. napisał(a):coś w tym jest, mnie jak zwykle zaczerwienił się nos i śmieją się ze mnie
Czyżby z zimna?...
![]()
![]()
Paznokcie różnokolorowe - każdy inny![]()
a żeby było w temacie - Drage o godz. 21.30 na tarasie cieplutko siedzę i piję browarka
Ja w Baśka Voda też siedzę i pije browaka

.png)