.png)
.png)
mirasowski napisał(a):Witam. Właśnie przed chwilą wstałem, wychodzę na balkon a tu wszystko rozpierd....... e , bora znowu rządzi. Chyba obrażę się na ten kraj. W sumie to na naturę która płata figle. Wczoraj chmury i chłodno, dzisiaj jest bez chmur to znowu zimny bora szaleje. Sprawdzam pogodę i prognoza na dziś jest mało optymistyczna w dzień 20 stopni wieczorem 13 i w dodatku burze i deszcz. Jedzie tutaj człowiek 1170km w jedną stronę i spotyka go taka pogoda prawie jak nad Bałtykiem.
.png)
mirasowski napisał(a):Witam. Właśnie przed chwilą wstałem, wychodzę na balkon a tu wszystko rozpierd....... e , bora znowu rządzi. Chyba obrażę się na ten kraj. W sumie to na naturę która płata figle. Wczoraj chmury i chłodno, dzisiaj jest bez chmur to znowu zimny bora szaleje. Sprawdzam pogodę i prognoza na dziś jest mało optymistyczna w dzień 20 stopni wieczorem 13 i w dodatku burze i deszcz. Jedzie tutaj człowiek 1170km w jedną stronę i spotyka go taka pogoda prawie jak nad Bałtykiem.
.png)
robert22313 napisał(a):mirasowski napisał(a):Witam. Właśnie przed chwilą wstałem, wychodzę na balkon a tu wszystko rozpierd....... e , bora znowu rządzi. Chyba obrażę się na ten kraj. W sumie to na naturę która płata figle. Wczoraj chmury i chłodno, dzisiaj jest bez chmur to znowu zimny bora szaleje. Sprawdzam pogodę i prognoza na dziś jest mało optymistyczna w dzień 20 stopni wieczorem 13 i w dodatku burze i deszcz. Jedzie tutaj człowiek 1170km w jedną stronę i spotyka go taka pogoda prawie jak nad Bałtykiem.
w Rogoznicy tylko 16C... masakra...oby to było zaniżanie przed upałem... gdzieś w wątku czytałem żeby nie brać ciepłych ubrań... wygląda żeby brać i to nie mało... :
http://www.worldcam.pl/11652,6,4,podglad.html
.png)
slawekkg napisał(a):robert22313 napisał(a):mirasowski napisał(a):Witam. Właśnie przed chwilą wstałem, wychodzę na balkon a tu wszystko rozpierd....... e , bora znowu rządzi. Chyba obrażę się na ten kraj. W sumie to na naturę która płata figle. Wczoraj chmury i chłodno, dzisiaj jest bez chmur to znowu zimny bora szaleje. Sprawdzam pogodę i prognoza na dziś jest mało optymistyczna w dzień 20 stopni wieczorem 13 i w dodatku burze i deszcz. Jedzie tutaj człowiek 1170km w jedną stronę i spotyka go taka pogoda prawie jak nad Bałtykiem.
w Rogoznicy tylko 16C... masakra...oby to było zaniżanie przed upałem... gdzieś w wątku czytałem żeby nie brać ciepłych ubrań... wygląda żeby brać i to nie mało... :
http://www.worldcam.pl/11652,6,4,podglad.html
Chłopie grzej to powietrze bo ja za tydzień tam będę
.png)
slawekkg napisał(a):To jakąś szalupę trzeba chyba zabrac ze soba