kodens79 napisał(a):Ps.komary w tym roku to jakaś masakra.
Spiralki na taras zakupione, jeszcze płytki na komary i powinno być dobrze
.png)
.png)
kasiaa2604 napisał(a):Jak ja Wam wszystkim zazdroszczę - tym co byli w Chorwacji, są i planującym wakacje w Chorwacji. W tym roku zdradziliśmy Cro i urlop spędzony na Teneryfie, nagły urlop i wykup biletu dzień przed wylotem. Niestety do Chorwacji dużo jej brakowałoMoże się uda na przełomie sierpień/wrzesień na tydzień w ciemno wyskoczyć...
Wspaniałych wakacji wszystkim! Korzystajcie z Chorwacji ile możecie!
.png)
edekstary napisał(a):kasiaa2604 napisał(a):Jak ja Wam wszystkim zazdroszczę - tym co byli w Chorwacji, są i planującym wakacje w Chorwacji. W tym roku zdradziliśmy Cro i urlop spędzony na Teneryfie, nagły urlop i wykup biletu dzień przed wylotem. Niestety do Chorwacji dużo jej brakowałoMoże się uda na przełomie sierpień/wrzesień na tydzień w ciemno wyskoczyć...
Wspaniałych wakacji wszystkim! Korzystajcie z Chorwacji ile możecie!
Po ubiegłej, dołującej pogodzie w Chorwacji i prawie połowie urlopu w deszczu i chmurach, też zastanawiałem się nad Teneryfą lub Fuerteventurą. Ale postanawiam dać CRO szansę w tym roku, może pogoda już nie będzie tak tragiczna
.png)
edekstary napisał(a):Po ubiegłej, dołującej pogodzie w Chorwacji i prawie połowie urlopu w deszczu i chmurach, też zastanawiałem się nad Teneryfą lub Fuerteventurą. Ale postanawiam dać CRO szansę w tym roku, może pogoda już nie będzie tak tragiczna
.png)
.png)
.png)
mervik napisał(a):mirasowski napisał(a):Witam. Wczoraj Split w chmurach i 23 stopni. Dzisiaj w Baszce Voda już od wczoraj i nadal strasznie wieje zimny wiatr zwany "Bora".
..co to za miejscowość ...bo chyba nie w CRO
.png)
sloneczko napisał(a):Witam
Po wczorajszym mniej słonecznym dniu dziś piękny ciepły i słoneczny poranek w Rogoznicy![]()