Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Jaka jest aktualna pogoda w Chorwacji ?

Wybieracie się do Chorwacji, ale macie wątpliwości odnośnie pogody? Czy nie będzie za zimno lub za gorąco? Jak inni znieśli chorwacki klimat?
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
edekstary
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) edekstary » 17.06.2015 11:12

kodens79 napisał(a):Ps.komary w tym roku to jakaś masakra.

Spiralki na taras zakupione, jeszcze płytki na komary i powinno być dobrze :D
MEGGI
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) MEGGI » 17.06.2015 11:37

[quote="kodens79"]Ciovo
Ps.komary w tym roku to jakaś masakra.[/quote]

kurczę, a my w lipcu na Ciovo - trzeba się będzie zabezpieczyć, bo .... nas wypiją :twisted:
kasiaa2604
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) kasiaa2604 » 17.06.2015 12:19

Jak ja Wam wszystkim zazdroszczę - tym co byli w Chorwacji, są i planującym wakacje w Chorwacji. W tym roku zdradziliśmy Cro i urlop spędzony na Teneryfie, nagły urlop i wykup biletu dzień przed wylotem. Niestety do Chorwacji dużo jej brakowało :( Może się uda na przełomie sierpień/wrzesień na tydzień w ciemno wyskoczyć...

Wspaniałych wakacji wszystkim! Korzystajcie z Chorwacji ile możecie!
edekstary
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) edekstary » 17.06.2015 13:24

kasiaa2604 napisał(a):Jak ja Wam wszystkim zazdroszczę - tym co byli w Chorwacji, są i planującym wakacje w Chorwacji. W tym roku zdradziliśmy Cro i urlop spędzony na Teneryfie, nagły urlop i wykup biletu dzień przed wylotem. Niestety do Chorwacji dużo jej brakowało :( Może się uda na przełomie sierpień/wrzesień na tydzień w ciemno wyskoczyć...

Po ubiegłej, dołującej pogodzie w Chorwacji i prawie połowie urlopu w deszczu i chmurach, też zastanawiałem się nad Teneryfą lub Fuerteventurą. Ale postanawiam dać CRO szansę w tym roku, może pogoda już nie będzie tak tragiczna :D
MEGGI
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) MEGGI » 17.06.2015 14:10

fakt, w zeszłym roku szału nie było,
w tym roku udało się i jedziemy na trzy tygodnie (hurra !!!), więc mam nadzieję, że załapię się na "tradycyjne" chorwackie lato
komaciek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) komaciek » 17.06.2015 17:14

A w Rabacu bez komarów. Dzisiaj słonecznie, tylko 23 stopnie i mocno wieje.
kasiaa2604
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) kasiaa2604 » 17.06.2015 19:11

edekstary napisał(a):
kasiaa2604 napisał(a):Jak ja Wam wszystkim zazdroszczę - tym co byli w Chorwacji, są i planującym wakacje w Chorwacji. W tym roku zdradziliśmy Cro i urlop spędzony na Teneryfie, nagły urlop i wykup biletu dzień przed wylotem. Niestety do Chorwacji dużo jej brakowało :( Może się uda na przełomie sierpień/wrzesień na tydzień w ciemno wyskoczyć...

Po ubiegłej, dołującej pogodzie w Chorwacji i prawie połowie urlopu w deszczu i chmurach, też zastanawiałem się nad Teneryfą lub Fuerteventurą. Ale postanawiam dać CRO szansę w tym roku, może pogoda już nie będzie tak tragiczna :D

My też w zeszłym roku mieliśmy kiepską pogodę, podróż poślubna w zachmurzonym i wiecznie mokrym Dubrowniku nie była tą wymarzoną, ale jednak oboje kochamy Chorwację i wspominamy wspaniale ten czas. Pogoda później się wypogodziła i była lampa przez parę dni :) Tegoroczna Teneryfa nie była ze względu na te parę dni deszczu, mąż musiał wziąć urlop i stwierdziliśmy, że nie będziemy go marnować w domu, stąd spontaniczna wizyta w biurze podroży.
linapau
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) linapau » 17.06.2015 22:07

edekstary napisał(a):Po ubiegłej, dołującej pogodzie w Chorwacji i prawie połowie urlopu w deszczu i chmurach, też zastanawiałem się nad Teneryfą lub Fuerteventurą. Ale postanawiam dać CRO szansę w tym roku, może pogoda już nie będzie tak tragiczna :D

ja też dałam szansę i... nie zawiodłam się :D

dzisiaj po nocnej burzy i deszczowym poranku
na Hvar`ze 25C, Spit w godzinach popoludniowych 25C
Temperatura idealna do zwiedzania
mirasowski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mirasowski » 18.06.2015 07:19

Witam. Wczoraj Split w chmurach i 23 stopni. Dzisiaj w Baszce Voda już od wczoraj i nadal strasznie wieje zimny wiatr zwany "Bora". Według prognoz ma tak wiać do godz. 17:00. Temperatura na godz 8;00 rano 20stopni ale zimny wiatr psuje plany o plażowaniu.
Piszecie o komarach, a ja jeszcze nie widziałem ani jednego :) Pozdrawiam.
Dan_78
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dan_78 » 18.06.2015 08:11

Jeżeli to faktycznie bora i powieje ze 2 dni to schłodzi wodę w Jadranie.
mervik
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mervik » 18.06.2015 08:39

mirasowski napisał(a):Witam. Wczoraj Split w chmurach i 23 stopni. Dzisiaj w Baszce Voda już od wczoraj i nadal strasznie wieje zimny wiatr zwany "Bora".

..co to za miejscowość ...bo chyba nie w CRO :mrgreen:
robert22313
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) robert22313 » 18.06.2015 08:39

- już widać że temp. morza spada, bo było 24/25C wcześniej :
http://vrijeme.hr/more_n.html
- jak długo ta bora może wiać? kilka dni?
- ciekawe jak będzie w przyszłym tygodniu, będziemy w środę w Rogoznicy,

pzdr.
mervik
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mervik » 18.06.2015 08:45

mervik napisał(a):
mirasowski napisał(a):Witam. Wczoraj Split w chmurach i 23 stopni. Dzisiaj w Baszce Voda już od wczoraj i nadal strasznie wieje zimny wiatr zwany "Bora".

..co to za miejscowość ...bo chyba nie w CRO :mrgreen:

...coś mi się tu nie zgadza...a kamery na żywo chyba nie kłamią :wink:
....nawet liście na palmach nie drgną :mrgreen:
http://www.livecamcroatia.com/najljepse ... ather-cam/
sloneczko
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) sloneczko » 18.06.2015 08:53

Witam
Po wczorajszym mniej słonecznym dniu dziś piękny ciepły i słoneczny poranek w Rogoznicy :) :wink:
robert22313
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) robert22313 » 18.06.2015 08:57

sloneczko napisał(a):Witam
Po wczorajszym mniej słonecznym dniu dziś piękny ciepły i słoneczny poranek w Rogoznicy :) :wink:

woda nadal ponad 20C?
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Pogoda i klimat

Jaka jest aktualna pogoda w Chorwacji ? - strona 211
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone