Rodzice maja po 10 lat ??? nie pomyśleli o tym wcześniej ??? Jak można funkcjonować w normalnym świecie bez podstawowej wiedzy
.png)
.png)
.png)
sarius1990 napisał(a):Dajcie spokój - stało się i już nic się nie poradzi. Wiedziałem, że w końcu ktoś nie wytrzyma i zacznie kazanie. Oni już wiedzą, że źle zrobili.
.png)
bluesman napisał(a):sarius1990 napisał(a):Dajcie spokój - stało się i już nic się nie poradzi. Wiedziałem, że w końcu ktoś nie wytrzyma i zacznie kazanie. Oni już wiedzą, że źle zrobili.
Taaa wiesz wszystko, akuratDorosłość zobowiązuje .......... Czy oni wiedzą ? wątpię, to tak jak z pogodą, kiedy ktoś miał pretensje, że na forum go poinformowano, iż w Cro jest zawsze pogoda .......a on biedaczek nie miał ...........
P.S. Dlatego odczekałem
.png)
sarius1990 napisał(a):Zorientowali się, że nie mają dokumentów dzieci, powiadomili o tym rodzinę w Polsce, zastanawiają się, co z tym dalej zrobić, szukają rozwiązania - na pewno wiedzą, że źle się do wakacji przygotowali.
Wypowiadasz się na forum, to pisz normalnie. Co to jest za znak: "............."?
.png)
Fanka napisał(a):Sytuacja jest trudna. Moim zdaniem rodzice powinni załatwić tymczasowe dokumenty. Jeśli na granicy ich zatrzymają bez dokumentów, będzie to okropna trauma dla dzieci i trzeba tego uniknąć
.png)

romuald22 napisał(a):Nie wiem czy przedmówcy nie mają racji. Zastanawiałem się kto z rozwiązaniem takiego problemu zwraca się do forumowiczów. Zrozumiałbym prośbę o przewiezienie dokumentów jak to już kilkakrotnie miało miejsce w przypadku części samochodowych. A tu taka prośba w stylu - "samochód nie chce jechać - co zrobić".
A kolega Cropag ma w tym przypadku DOŚWIADCZENIE.
A więc...![]()
.png)
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne