...a z tego co pisałaś, to on udaje że Ci płaci.dallas napisał(a):jak szef nie widzi to pisze na forum i udaje ze pracuje
.png)
.png)
majeczka napisał(a):Dla mnie super relaks, to zajęcia z młodzieżą; zwlaszcza z tegorocznymi maturzystami. Absurdalność ich funkcjonowania czasami udaje mi się wyrazić tylko za pomocą humoru
to cytat z jednego z Twoich postów.Może admin powinien w jakiś sposób zareagować? A może my powinnismy zacząć ignorować takie tematy by ich po prostu nie napędzać?
.png)
Interseal napisał(a):...a z tego co pisałaś, to on udaje że Ci płaci.dallas napisał(a):jak szef nie widzi to pisze na forum i udaje ze pracuje
.png)
krakuscity napisał(a):majeczka napisał(a):Dla mnie super relaks, to zajęcia z młodzieżą; zwlaszcza z tegorocznymi maturzystami. Absurdalność ich funkcjonowania czasami udaje mi się wyrazić tylko za pomocą humoruto cytat z jednego z Twoich postów.Może admin powinien w jakiś sposób zareagować? A może my powinnismy zacząć ignorować takie tematy by ich po prostu nie napędzać?
Pozdrawiam

.png)
majeczka napisał(a):krakuscity napisał(a):majeczka napisał(a):Dla mnie super relaks, to zajęcia z młodzieżą; zwlaszcza z tegorocznymi maturzystami. Absurdalność ich funkcjonowania czasami udaje mi się wyrazić tylko za pomocą humoruto cytat z jednego z Twoich postów.Może admin powinien w jakiś sposób zareagować? A może my powinnismy zacząć ignorować takie tematy by ich po prostu nie napędzać?
Pozdrawiam
Wiesz, to chyba pewnego rodzaju niedorzeczność ganić innych w dziedzinach, w których samemu popełnia się błędy / Twój post i temat "nasze choinki "- przepraszam bardzo co ma np. wspólnego z Chorwacją?/![]()
![]()
![]()
A tak nawiasem mówiąc zapraszam Cię serdecznie przy najbliższej okazji do Poznania, jeśli chcesz umożliwię Ci udział w moich zajęciach, chociażby z preorientacji zawodowej, czy stresu pod kontrolą; i uwierz mi watpliwa sprawa, żebyś nie wyszedł z nich w pełni zrelaksowany![]()
![]()
Taką niestety, lub stety mam pracę Pozdrowienia
.png)
madzia1981 napisał(a):Jacunio i Krakusie mam takie do was pytanie-czy zauważyliście tak jak ja że to forum trochę zaczęło odbiegać od właściwego przesłania?
Jestem dwa lata na forum, zaglądam tu codziennie i codziennie widzę czasami nawet kilka bezsensownych tematów napędzanych po co tak właściwie? Przecież te wszystkie posty nie powinny mieć tu miejsca o takich rzeczach to raczej można popisać na czacie o "dupie maryni". A ciekawe rzeczy naprawdę warte uwagi o Chorwacji tak jak napisał Rich ciężko odszukać.
Może admin powinien w jakiś sposób zareagować? A może my powinnismy zacząć ignorować takie tematy by ich po prostu nie napędzać?
.png)
Madziu 1981 chodziło mi jedynie o wątek, a ja zacytowałem tylko Twoją wypowiedź nie mając nic przeciwko Twojej pracy zawodowej. To była kontynuacja wątku o bezsensownych pytaniach jakie tu się na forum zadaje a potem ten temat rozwija. Osobiście podziwiam Cię za wykonywanie takiej pracy może Twoja wiedza przyda sie tu na forum i zrelaksujesz kilka bojowo nastawionych do siebie osób.madzia1981 napisał(a):Krakusie to moje słowa a wątek Dallas![]()
proszę mnie nie mylić z tą osobą
.png)
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.