Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

jak sie relaksujecie w pracy

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
dallaska
Cromaniak
jak sie relaksujecie w pracy

Postnapisał(a) dallaska » 11.01.2007 10:20

jak szef nie widzi to pisze na forum i udaje ze pracuje :)
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 11.01.2007 13:26

no i dlatego tak mamy w kraju jak mamy...
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 11.01.2007 13:31

dallas napisał(a):jak szef nie widzi to pisze na forum i udaje ze pracuje :)
...a z tego co pisałaś, to on udaje że Ci płaci.
Leszek Skupin
Weteran

Postnapisał(a) Leszek Skupin » 11.01.2007 14:11

Ha ha ha ale najpierw trzeba zapracować na swoją wypłatę :twisted:

Podpisano "zielony kapitalista" :twisted:

P.S. a z drugiej strony jest cała masa pracodawców, którzy myślą, że mamy jeszcze niewolnictwo to i praca jest taka jaka jest także tu daję coś dla równowagi :twisted:
majeczka
Cromaniak

Postnapisał(a) majeczka » 11.01.2007 17:48

Dla mnie super relaks, to zajęcia z młodzieżą; zwlaszcza z tegorocznymi maturzystami. Absurdalność ich funkcjonowania czasami udaje mi się wyrazić tylko za pomocą humoru :papa:
krakuscity
Koneser

Postnapisał(a) krakuscity » 11.01.2007 23:13

majeczka napisał(a):Dla mnie super relaks, to zajęcia z młodzieżą; zwlaszcza z tegorocznymi maturzystami. Absurdalność ich funkcjonowania czasami udaje mi się wyrazić tylko za pomocą humoru :papa:

Może admin powinien w jakiś sposób zareagować? A może my powinnismy zacząć ignorować takie tematy by ich po prostu nie napędzać?
to cytat z jednego z Twoich postów. :D
Pozdrawiam :wink:
VOID
Cromaniak

Postnapisał(a) VOID » 12.01.2007 00:19

ja relaksuje się podczas jazdy samochodem .........
często gęsto zdarzają się wyjazdy więc mam chwilkę dla siebie ...na przemyslenia... takie na spokojnie.....
dallaska
Cromaniak

Postnapisał(a) dallaska » 12.01.2007 08:45

Interseal napisał(a):
dallas napisał(a):jak szef nie widzi to pisze na forum i udaje ze pracuje :)
...a z tego co pisałaś, to on udaje że Ci płaci.

jestesmy kwita wiec nie ma sensu przepracowywac sie tylko dla idei musza za tym isc pieniadze za wolontariat nie da sie zyc
velo_12
Cromaniak

Postnapisał(a) velo_12 » 12.01.2007 11:46

Gram w gierki "biurowe" :lol:
majeczka
Cromaniak

Postnapisał(a) majeczka » 13.01.2007 23:11

krakuscity napisał(a):
majeczka napisał(a):Dla mnie super relaks, to zajęcia z młodzieżą; zwlaszcza z tegorocznymi maturzystami. Absurdalność ich funkcjonowania czasami udaje mi się wyrazić tylko za pomocą humoru :papa:

Może admin powinien w jakiś sposób zareagować? A może my powinnismy zacząć ignorować takie tematy by ich po prostu nie napędzać?

Wiesz, to chyba pewnego rodzaju niedorzeczność ganić innych w dziedzinach, w których samemu popełnia się błędy / Twój post i temat "nasze choinki "- przepraszam bardzo co ma np. wspólnego z Chorwacją?/ :?: :?: :?:
A tak nawiasem mówiąc zapraszam Cię serdecznie przy najbliższej okazji do Poznania, jeśli chcesz umożliwię Ci udział w moich zajęciach, chociażby z preorientacji zawodowej, czy stresu pod kontrolą; i uwierz mi watpliwa sprawa, żebyś nie wyszedł z nich w pełni zrelaksowany :?: :wink: :?: Taką niestety, lub stety mam pracę Pozdrowienia :papa:
banko
Croentuzjasta

Postnapisał(a) banko » 14.01.2007 00:03

majeczka napisał(a):
krakuscity napisał(a):

Wiesz, to chyba pewnego rodzaju niedorzeczność ganić innych w dziedzinach, w których samemu popełnia się błędy / Twój post i temat "nasze choinki "- przepraszam bardzo co ma np. wspólnego z Chorwacją?/ :?: :?: :?:
A tak nawiasem mówiąc zapraszam Cię serdecznie przy najbliższej okazji do Poznania, jeśli chcesz umożliwię Ci udział w moich zajęciach, chociażby z preorientacji zawodowej, czy stresu pod kontrolą; i uwierz mi watpliwa sprawa, żebyś nie wyszedł z nich w pełni zrelaksowany :?: :wink: :?: Taką niestety, lub stety mam pracę Pozdrowienia :papa:

tos poszla po bandzie....

swietosc ruszyc....
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 14.01.2007 19:50

TV,net,bilard,pogaduchy,ploty o dupie maryny itp.(naprawdę) :P
madzia1981
Cromaniak

Postnapisał(a) madzia1981 » 14.01.2007 20:03

madzia1981 napisał(a):Jacunio i Krakusie mam takie do was pytanie-czy zauważyliście tak jak ja że to forum trochę zaczęło odbiegać od właściwego przesłania?
Jestem dwa lata na forum, zaglądam tu codziennie i codziennie widzę czasami nawet kilka bezsensownych tematów napędzanych po co tak właściwie? Przecież te wszystkie posty nie powinny mieć tu miejsca o takich rzeczach to raczej można popisać na czacie o "dupie maryni". A ciekawe rzeczy naprawdę warte uwagi o Chorwacji tak jak napisał Rich ciężko odszukać.

Krakusie to moje słowa a wątek Dallas :evil: :evil: proszę mnie nie mylić z tą osobą :!:
krakuscity
Koneser

Postnapisał(a) krakuscity » 15.01.2007 09:51

madzia1981 napisał(a):Krakusie to moje słowa a wątek Dallas :evil: :evil: proszę mnie nie mylić z tą osobą :!:
Madziu 1981 chodziło mi jedynie o wątek, a ja zacytowałem tylko Twoją wypowiedź nie mając nic przeciwko Twojej pracy zawodowej. To była kontynuacja wątku o bezsensownych pytaniach jakie tu się na forum zadaje a potem ten temat rozwija. Osobiście podziwiam Cię za wykonywanie takiej pracy może Twoja wiedza przyda sie tu na forum i zrelaksujesz kilka bojowo nastawionych do siebie osób. :) Za zaproszenie dziękuję, może kiedyś ponownie będę w Poznaniu to się spotkamy.
Wszystkiego dobrego i powodzenia
:) .
P.S. To chyba ubiegłoroczne Twoje zdjęcie na nartach?

Miłego dnia. :)
madzia1981
Cromaniak

Postnapisał(a) madzia1981 » 15.01.2007 10:33

Pomyślałam sobie że Ty się pomyliłeś i odebrałeś mnie że to Ja zakładam nowy głupi wątek a w drugim piszę że to neguję :D
Ze jednym slowem pomyliłeś mnie z Dallas i źle skojarzyłeś nicki.
Nie odebrałam tego jako nawiązanie do mojej pracy, wcale o tym nie pomyślałam. :wink:
Zdjęcie jest już z ubiegłego roku ze Szrenicy w Szklarskiej Porębie
a do mojej miejscowości zapraszam zawsze jak bedziesz w wielkopolsce.
Pozdrawiam i przestaję obserwować ten głupi post :wink:
Następna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.