Rozumie że polecasz omijać żeby nie było tak tłoczno

bo innego argumentu nie widzę i nie rozumie

,
ja jestem zakochany w CRO i ciągnie mnie jak magnes , tak samo moje dzieci 8-10 lat od zimy pytają już kiedy jedziemy znowu do CRO ....
Drogo pojęcie względne - ceny podobne jak wszędzie , na wyjazd 14 dni pobytu 2+2, podróż , winiety, nocleg po drodze , apartament przy samym morzu w Tucepi , codzienne obiady na mieście, czasem obiad i obiado-kolacja również na mieście , piwko lub winko non stop, lody + palacinki dla dzieci itp. , pamiątki, wygłupy
całość max 15 k - może znajdę gdzieś ofertę ALL w innej destynacji 2+2 za 15 k z biura podróży , ale i tak wolę być wolny w CRO , jeść na co mam ochotę i kiedy mam ochotę , robić co chcę i cieszyć się pięknem CRO.
Autem lubię jeździć więc podróż nie jest problemem .... a ten klimat kiedy wyjeżdża się z magicznego Tunelu zawsze mnie urzeka - oczywiście ja jeżdżę wyłącznie południowa Dalmacja, (BaśkaVoda, Tucepi , kiedyś Makarska) , byłem na północy w okolicy Puli , ale to nie ten klimat , jeśli ktoś pojedzie na południe Dalmacji to już się zakocha na 100%
Pierwszy raz jechałem sam ze znajomymi jako gówniarz 19 letni w 1994 r. i tak się zaczęła moja miłość do CRO
p.s. (edytowałem , chciałem się chyba odmłodzić nie 2004 tylko w 1994 miałem 19 lat

)
Szanuje Wasze wybory i Wasze destynacje , ale póki co ja od 30 lat mam tylko jedną destynację CRO - Riviera Makarska
Pamiętajcie "Chorwacja to nie hobby - to stan umysłu"
Do zobaczenia w CRO - pozdrawiam wszystkich Cro-maniaków