elfik99 napisał(a):Nie pisałam że człowiek na człowieku, ale były takie tłumy, że nie zostaliśmy tam...![]()
![]()
![]()
No wiem, to że człek na człeku to ja od siebie napisałem tylko
Nie wyobrażam sobie na tak ogromnej plaży człeka na człeku
.png)
elfik99 napisał(a):Nie pisałam że człowiek na człowieku, ale były takie tłumy, że nie zostaliśmy tam...![]()
![]()
![]()
.png)
.png)
tony montana napisał(a):Napisałem, zjeżdżamy w dół, a przecież parę zdjęć jeszcze pykamy
Pakula napisał(a):Las Terasitas w kwietniu
.png)
elfik99 napisał(a):Jak ślicznie i pusto!!!![]()
![]()
![]()
piekara114 napisał(a):Pod tą plamą to mogę poleżeć, nawet za raz:
Pakula napisał(a):Las Terasitas w kwietniu
Franz napisał(a):tony montana napisał(a):Napisałem, zjeżdżamy w dół, a przecież parę zdjęć jeszcze pykamy
Zacnie.Pakula napisał(a):Las Terasitas w kwietniu
oraz w lutym[/url].
Pozdrawiam,
Wojtek
.png)
.png)
To zajmuj miejsce..Leżak Ci odstąpię, bo ja nie lubię...tony montana napisał(a):Ja w sumie tez nie mam nic przeciwko temupiekara114 napisał(a):Pod tą plamą to mogę poleżeć, nawet za raz:
.png)
piekara114 napisał(a):To zajmuj miejsce..Leżak Ci odstąpię, bo ja nie lubię...tony montana napisał(a):Ja w sumie tez nie mam nic przeciwko temupiekara114 napisał(a):Pod tą plamą to mogę poleżeć, nawet za raz:
.png)
maslinka napisał(a):Piękna ta plażaPalmy też
.png)
elfik99 napisał(a):Chciałabym się tam teraz popluskać!!!![]()
![]()
![]()
.png)
tony montana napisał(a):piekara114 napisał(a):To zajmuj miejsce..Leżak Ci odstąpię, bo ja nie lubię...tony montana napisał(a):Ja w sumie tez nie mam nic przeciwko temupiekara114 napisał(a):Pod tą plamą to mogę poleżeć, nawet za raz:
A Ty gdzie? W nogach kolo lezaka?;]