Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

handball - piłka ręczna

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 19.01.2011 08:10

Josko Bulic napisał(a):Jutro jest barzo ważni mecz dal wszyskich Horwatuw bo wygracz z Serbami jest cosz wijontkowo slotko.Narazie moji wszysko wygriwajom ale majom kiepske pierwsze polowe w meczach.Wracajom sie kontuziowani Duvnjak i Vori ktury som barzo ważni dla Horwaciju.Tszimam kczuki dla Polsku pszeczywko Śwedom.Jutro rozgromime Serbuw :!: Hrvatska :D :D :D :D

Wy Serbów,my Szwedów.! 8)
Ale jak się spotkamy w następnej rundzie- nie licz Josko na jakąś taryfę ulgową! :wink:
Wynik może być tylko jeden! 8)
Generalnie bardzo lubimy Chorwatów,ale na parkiecie was zlejemy! :D :smo:
kjedi
Cromaniak

Postnapisał(a) kjedi » 19.01.2011 08:55

anakin - chyba Chorwatów, jeżeli chodzi o grę w piłkę, to tylko w siatkówce możemy zlać. W "innych" piłkach raczej wtopa
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 19.01.2011 09:06

kjedi napisał(a):anakin - chyba Chorwatów, jeżeli chodzi o grę w piłkę, to tylko w siatkówce możemy zlać. W "innych" piłkach raczej wtopa

Ech,Ty człowieku małej wiary..... :roll: :wink:
A tak poważnie to jak będzie to wyglądało tak jak wczoraj w drugiej połówce- będzie dobrze! 8)
Aż żal było w pewnym momencie patrzeć na koreańczyków! 8)
Nie bardzo wiedzieli o co chodzi.... :wink:
Za to w I połowie grali całkiem nieźle...

Myślę,że to ile są warci na tych mistrzostwach nasi zobaczymy jutro- w meczu ze Szwedami.
ikar
Croentuzjasta
:)

Postnapisał(a) ikar » 19.01.2011 09:29

Pierwsze spotkania pokazały całe piękno mojej ukochanej dyscypliny. Nieoczekiwane męczarnie, zwroty akcji, przegrane faworytów, bardzo dużo nerwów i na koniec pozytywne emocje. I wiadomo że nie można już pisać że ktoś jest zdecydowanym faworytem. Przed mistrozstwami rozmawiałem z trenerem naszej kadry juniorów który onegdaj widział kilka spotkań argentynskiej mlodziezowki. Kilku mlodych chlopakow gra teraz w 1 kadrze i na razie pokazują że mają chłopaki talent. Jeśli ktoś liznał nieco piłki ręcznej doceni np. rzut bezpośredni wykonywany na koniec 1 połowy meczu z Polską. To co wykombinował leworeczny zawodnik, rzucając z lewej połówki to naprawdę mistrzostwo świata. Wprawdzie Szmal spokojnie obronił, ale rzut był klasy światowej. Nie jestem pewein czy nawet takie tuzy jak Balic czy Narcisse potrafiliby wykonac taaaaki rzut. Kiedyś podobną bramę rzucił Duczebajev (obecnie trener Jurkiewicza) ale oderwał nogę od parkietu (bramka nie powinna być uznana).
Z Koreą rewleacyjną zmianę dał Grzesiek Takczyk. Dwa fantastyczne przechwyty, spokojne wykonczenie w kontrze i trzymał wynik rzutami z dystansu. Dobrze wkomponował się Grabarczyk. Mam nadzieję że ze Szwedami zobaczymy Lijka w formie. To będzie arcytrudne spotkanie, mega ważne w kolejne rundzie. Zakładając naszą wygraną, i zwyciestwo Argentyny z Koreą weszlibyśmy dalej z 4 punktami, ARG 2 i Szwecja 0. Marzenia........ale do spełnienia.

Dzisiaj klasyk handballa: Niemcy-Francja. Zazwyczaj obstawiam niespodzianki, dlatego typuję wygraną podopiecznych niezmiennego od 200 lat Brandta. Kolejne 60 minut sportowej uczty.
Josko Bulic
Cromaniak

Postnapisał(a) Josko Bulic » 19.01.2011 11:08

Anakin pszeczesz my jesteszme profesoramy piuke renczne i wygrame z wamy na 80 procent :) Ostatnio wigralem 6 kolacija na meczu Horwacija-Polska bo moji pszijaciele som mocno obstawlialy na Polske.Wy jesteszcie dobri ale my smo dużo lepszy i zmloczymo was jak panta pitu :D Dla mojich bendzie trudni mecz z Dunczikami ale dame rade :D
Leszek Skupin
Weteran

Postnapisał(a) Leszek Skupin » 19.01.2011 11:45

Josko Bulic napisał(a):... zmloczymo was jak panta pitu....

Uwielbiam Twoje teksty :lool:
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 19.01.2011 13:20

Josko Bulic napisał(a):Anakin pszeczesz my jesteszme profesoramy piuke renczne i wygrame z wamy na 80 procent :) Ostatnio wigralem 6 kolacija na meczu Horwacija-Polska

To ja się Josko z Tobą założę o tę 7-mą kolację!
Ok?
Josko Bulic napisał(a):my smo dużo lepszy i zmloczymo was jak panta pitu

Cokolwiek by to nie znaczyło,brzmi..........zajebiście :!: :mrgreen:

Josko Bulic napisał(a):Dla mojich bendzie trudni mecz z Dunczikami ale dame rade :D

Josko. Duńczyków to my jemy na śniadanie! Malutką łyżeczką! :wink:
Josko Bulic
Cromaniak

Postnapisał(a) Josko Bulic » 19.01.2011 13:39

Ok Anakin i do kolacije jeszcie buteleczka wina może bycz? :D
ikar
Croentuzjasta

Postnapisał(a) ikar » 19.01.2011 13:41

Josko i ja sie dałem namówic na zakład :)

Pojedziemy z wami jak z furą ..... :), mam nadzieje ze i w grupie i w finale
Josko Bulic
Cromaniak

Postnapisał(a) Josko Bulic » 19.01.2011 13:48

Tak jak zawsze Ikar :lool: Z tobom Ikar to sie zalożim o dobrom ribke napsziklad dorade pieczonom na grilu+butelke wina oczewyszcie może bycz? :D
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 19.01.2011 13:50

Josko Bulic napisał(a):Ok Anakin i do kolacije jeszcie buteleczka wina może bycz? :D

Nie chciałbym Cię zrujnować.......... 8) :wink:

Ale skoro prosisz............... :wink:
Josko Bulic
Cromaniak

Postnapisał(a) Josko Bulic » 19.01.2011 13:58

Nie bendem teraz lyczit ile medal mame w szczipjorniaku .Balić was zbombarduje jak Bagdad a Lacković i Duvnjak tak zbuszom Szmala da mu sie w glowi zakrenczy :lool:
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 19.01.2011 19:08

Josko Bulic napisał(a):Nie bendem teraz lyczit ile medal mame w szczipjorniaku

A w skokach narciarskich ile macie?? :wink: :wink: :wink:

Josko Bulic napisał(a):Balić was zbombarduje jak Bagdad a Lacković i Duvnjak tak zbuszom Szmala da mu sie w glowi zakrenczy :lool:

Macie jakiegoś rezerwowego bramkarza?
Bo jak Bielecki trafi tego z pierwszego składu to mu nawet sanatorium na Hvarze nie pomoże! :D :wink:
Coś mi mówi,że po tym meczu będziecie wyglądali............gorzej niż Bagdad :!: :mrgreen:

Josko Bulic napisał(a):Jutro rozgromime Serbuw :!: Hrvatska :D :D :D :D

Jak na razie Josko nie bardzo Ci się sprawdza. :wink: :wink:

24:24.
zawodowiec
Cromaniak

Postnapisał(a) zawodowiec » 20.01.2011 01:59

Wsadzę kija w mrowisko i powiem że kibicowałem jednym i drugim w tej bałkańskiej świętej wojnie bo mam przyjaciół wszędzie na Bałkanach :D Obejrzałem w sieci. Wynik najlepszy z możliwych dla nas. Na czacie na stronie gdzie oglądałem ktoś z kibiców skomentował wynik: Prijateljski!
Josko - na razie jedni i drudzy nasi rozwalą grupę w drugiej rundzie i da se sretnemo u finalu. Onda poznacemo ko je Panta a ko je pita :lol:
Niektóre mecze naszych oglądamy z kumplem w osiedlowej knajpce jak nasze żonki chcą w tym czasie oglądać coś ciekawszego :lol:
Josko Bulic
Cromaniak

Postnapisał(a) Josko Bulic » 20.01.2011 10:18

Wytam .Ale sie wszczoraj zdenerwowalem wszczekli bilem jak dijabel :twisted: Slabo som grali i nisu ni zaslużili wience nisz jedan punkt.Muszom popracowacz na kordinaciji ataku bo wszczoraj jest bylo barzo żle.Anakin nie czeszi sie unapszud bo dostaniecie lanie a ja wigram zaklad i zjem miensko z grila kture zalejem winkem :D Zawodowiec milo my da troche kibicowalesz mojima .Zobaczime dziszaj Polske pszecziwko Szwedom mam nadzieje da ich rozwalicie jak pantu pitantu.Tesz mam nadzieje da sendżowanie bendzie nie tylko na kożist gospodażuw i Dunczikuw jak do teraz.Zawodowiec może tasz chcesz sie zalożit z mnom o jakesz winko? :D
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

handball - piłka ręczna - strona 5
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone