Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

handball - piłka ręczna

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 17.01.2011 11:40

kleeberg napisał(a):Tak,piłkarze grają "na wynik" i są zadowoleni

Mam nadzieję,że się nie mylisz.
Żeby się nie okazało,że grają jak............mogą najlepiej. :cry:
Roxi
Koneser

Postnapisał(a) Roxi » 18.01.2011 07:56

Pierwsza połowa meczu, to był horror, przynajmniej dla mnie. Nie wykorzystane kontrataki i sytuacje sam na sam... :roll:
Normalnie wolałam patrzeć w akwarium jak sumiki szkliste kolację wcinają :lol:

Na szczęscie druga połowa była znacznie lepsza :)
Brawa na bramakarza!

Ciekawe jak będzie w meczu z Koreą. Mam nadzieję, że od początku Nasi pokażą na co ich stać, a nie dopiero po opier.... w sztani w czasie przerwy ;)
Ostatnio edytowano 18.01.2011 07:58 przez Roxi, łącznie edytowano 1 raz
Vjetar
Legenda

Postnapisał(a) Vjetar » 18.01.2011 07:57

Rozmowy w przerwie czasem potrafią zdziałać cuda.

:lol:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 18.01.2011 07:59

Ale to tylko Chile...chciałbym taką grę zobaczyć ze Szwedami...
Mam nadzieję, że jak Polacy w tym turnieju znowu z Chorwatami zagrają to nie dostaną zgodnie z tradycją łupnia...
Roxi
Koneser

Postnapisał(a) Roxi » 18.01.2011 07:59

Oj pamiętam takie mecze, gdzie w czasie przerwy trener w nas bidonami rzucał :)

Tutaj pewnie skończyło się na wyzywaniu, ewentualnie na lekkich poszarpywaniach :lol:
Roxi
Koneser

Postnapisał(a) Roxi » 18.01.2011 08:02

alessandro1977 napisał(a):Ale to tylko Chile...

Dlaczego zawsze jest jakieś "ale" lub "tylko" :evil:
Chłopaki wygrali i grają dalej. Cieszmy się tym co jest, a nie ciągle narzekamy.

Pewnie gdyby piłkarze nożni wygrali z Chile, to byłoby to "aż" Chwile i traktowalibyśmy ich jak bohaterów narodowych.
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 18.01.2011 08:20

Cieszę się i to bardzo ale przypomnij sobie siatkówkę... :(
W grupie komplet zwycięstw w świetnym stylu a potem nadmuchany balon brutalnie pękł...i wszystkiego nie można zrzucić na skandaliczny system zrobiony pod Włochów...
Roxi
Koneser

Postnapisał(a) Roxi » 18.01.2011 08:22

alessandro1977 napisał(a):i wszystkiego nie można zrzucić na skandaliczny system zrobiony pod Włochów...

Wszystkiego nie, ale na pewno znaczną cześć :)
kasia72
Croentuzjasta

Postnapisał(a) kasia72 » 18.01.2011 21:05

Dzisiejsza druga połowa była piękna :D
Jestem strasznym nerwusem i bardzo przeżywam każdą sekundę meczu, siedziałam więc w kąciku i podglądałam wynik. W 40 minucie podeszłam do telewizora i nasi ruszyli :lol:. Mąż podskoczył i nie pozwolił mi odejść, no i wygrali.
Nie narzekajmy tylko się cieszmy, nie bądzmy tylko kibicami sukcesu.
W czwartek ogólna mobilizacja taka aby nasi chłopacy usłyszeli nasz doping :P
kasia72
Croentuzjasta

Postnapisał(a) kasia72 » 18.01.2011 21:50

I kto się tego spodziewał, wielki faworyt Szwecja przegrała z Argentyną.
Dromader
Cromaniak

Postnapisał(a) Dromader » 18.01.2011 21:55

kasia72 napisał(a):I kto się tego spodziewał, wielki faworyt Szwecja przegrała z Argentyną.

... i tym samym podniosła się poprzeczka dla nas w meczu ze Szwecją :? Nie odpuszczą, my zresztą też 8)
Ostatnio edytowano 19.01.2011 09:08 przez Dromader, łącznie edytowano 1 raz
Josko Bulic
Cromaniak

Postnapisał(a) Josko Bulic » 18.01.2011 22:56

Jutro jest barzo ważni mecz dal wszyskich Horwatuw bo wygracz z Serbami jest cosz wijontkowo slotko.Narazie moji wszysko wygriwajom ale majom kiepske pierwsze polowe w meczach.Wracajom sie kontuziowani Duvnjak i Vori ktury som barzo ważni dla Horwaciju.Tszimam kczuki dla Polsku pszeczywko Śwedom.Jutro rozgromime Serbuw :!: Hrvatska :D :D :D :D
romuald22
Koneser

Postnapisał(a) romuald22 » 18.01.2011 23:39

kasia72 napisał(a):W czwartek ogólna mobilizacja taka aby nasi chłopacy usłyszeli nasz doping :P

Słusznie, słusznie.
Ja zawsze przy takich okazjach wrzeszczałem na balkonie ale sąsiad mi uzmysłowił, iz to, że jemu dzwonią kieliszki w barku od mego wrzasku, to nie znaczy że słyszą to nasi gracze w innej strefie czasowej lub za morzem. Od wtedy krzycze do głośników telewizora.Chyba dobrze robię? To coś musi działać w obie strony. :wink: :D
Vjetar
Legenda

Postnapisał(a) Vjetar » 19.01.2011 07:39

4/4 i tak trzymać - tylko spokój i konsekwencja :D
Roxi
Koneser

Postnapisał(a) Roxi » 19.01.2011 07:52

Fajny mecz, szczególnie druga połowa :)

Tak jak za bardzo nie lubię stylu gry K. Bieleckiego, tak po tych kilku zagraniach do kołowego przyznaję, że to poziom mistrzowski.

A Szwecja przegrała z Argentyną, tą Argentyną, która miała być "tylko" Argentyną po tym jak z nimi wygraliśmy ;)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

handball - piłka ręczna - strona 4
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone