.png)
.png)
cocu1978 napisał(a):[quote=W Villi Sibenik - w Bilo będziemy pierwszy raz. Poprzednie lata to Mlini, Seget Vranjica i Porec.
Na pewno pozdrowimy!
.png)
.png)
macvw napisał(a):Jak możesz, daj jakieś namiary, chętnie w przyszłym roku skorzystamy.
.png)
del_sol napisał(a):macvw napisał(a):Jak możesz, daj jakieś namiary, chętnie w przyszłym roku skorzystamy.
jak mozesz to ile placiliscie za apartament bo na tej stronie to ceny maja z kosmosu![]()
znam fajne miejsca ale to troche inne klimaty i moze wam to nie pasowac![]()
przykladowo w podobnej cenie na Valalcie 4 gwiazdkowy apartament + 5km piszczystej i zwirowej plazy
.png)
BOLETUS napisał(a):marcin_plock napisał(a):Może ktoś z doświadczonych podróżników potwierdzić lub zaprzeczyć, jak to jest z komunikacją na Węgrzech.
Poczytałem trochę forum i trochę mnie przeraża fakt opinia że ciężko się tam dogadać.
Na moje nieszczęście nie znam niemieckiego, a tylko angielski.
W planie mam nocleg gdzieś za Balatonem, np Zalakaros.. tylko czy da radę się dogadać.
Proponuję Panią Teresę. Namiary znajdziesz w tym wątku trochę wcześniej. Ja u niej nocuję jak jade do Cro i jak wracam. Polecam.
.png)
agaagata napisał(a): wystarczy tydzień wczesniej zarezerowac nocleg?
.png)
.png)
.png)
tomulus napisał(a):Wiatm serdecznie. Prosiłbym o pomoc w znalezieiu noclegu tranzytowego bo przeszukiwanie forum jakoś mi słabo poszlo. Lece 86-tką i chciałbym zanocować w okolicy granicy wszystko jedno czy po stronie węgierskiej czy chorwackiej. Z góry dziękuje za pomoc. Pzdr
.png)
Mosqito napisał(a):Tuz przy granicy w Mursko Sredisce jest Pansion Ilonka
http://www.ilonka.hr/
Zadzwoń, popytaj
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi