A w sobotę chcemy mieć siłę na ewentualne szukanie noclegów
Polecacie Mikulov? Jakieś konkretne miejsce tam?
.png)
maniusc napisał(a):...ja na Waszym miejscu bym też spał! Macie rację! Wakacje to nie wyścigi!
Ja też tak robię od lat!
...tylko ja wyjeżdżam raniutko i śpię w okolicach Grazu.
.png)
maniusc napisał(a):znam, znam takich. mądrują się na różnych wątkach...
... wiadoma rzecz stolica....
.png)
emilka.gra napisał(a):Witajcie![]()
jestem tu zupełnie nowa (to mój pierwszy post). Więc mimo tego, ze dość długo studiowałam różne watki, nie jestem pewna, czy ktoś gdzieś nie poruszył już tego tematu - za co z góry przepraszam!
Mam nadzieję, że wybaczycie nowicjuszcei w razie czego po prostu odeślecie do właściwego miejsca
Planujemy wyprawę do Rovinj z Warszawy w dniach 26.07.13 - 3.08.13. Planujemy wyjechać w piątek po pracy (około 16) poniższą trasą:
https://maps.google.pl/maps?saddr=Aleje ... rv&t=m&z=6
chcielibyśmy zrobić sobie nocleg około 20 - 22 - tak żeby następnego dnia wstać rano i dojechać na miejsce około godziny 16 (bijemy się jeszcze z myślami, ale chyba chcemy pojechać w ciemno, więc godzina będzie optymalna)
W związku z tym mam do Was pytanie:
gdzie spać po drodze? polecacie coś w okolicach (najchętniej nieco za) polskiej granicy? Coś czystego, w przystępnej cenie niedaleko trasy?
Będę wdzięczna za podpowiedzi
Pozdrawiam!
.png)
emilka.gra napisał(a):Oboje będziemy zmęczeni po całym tygodniu pracy, więc spanie w drodze nie wchodzi w grę... Mamy plan na spokojną podróż bez spinania się i przemęczania - w końcu to wakacje
A w sobotę chcemy mieć siłę na ewentualne szukanie noclegów
Polecacie Mikulov? Jakieś konkretne miejsce tam?
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi