.png)
.png)
.png)
.png)
ma-r-lena napisał(a):Z Gdyni, to nawet nie brałabym opcji kimania w samochodzie pod uwagę, na 100 % zrobiłabym tak jak Ty jgalazka01. Ja jadę z południa Polski i dlatego myślałam o takim parkingowym "spaniu".
Pozdrawiam
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
kropeczka napisał(a):Ponieważ jechaliśmy z jednym kierowcą wybraliśmy opcję ze spaniem , dla wygody nie w wypakowanym bagażami samochodzie a w hotelu.Wybór padł na Nagykanizsa hotel "Touring"...może nie jakies luksusy, ale wyszło ok 40PLN za osobe za pokój z łazienką.Pościel czysta , ręczniki i lazienka też, taki wyspać się i zapomnieć.Samo miasto blisko granicy, "Tesco" czynne 24h,więc mozna zrobic zakupy, obok sklepu "McDonald" czynny od 7 do 24.
.png)
.png)
kropeczka napisał(a):Ponieważ jechaliśmy z jednym kierowcą wybraliśmy opcję ze spaniem , dla wygody nie w wypakowanym bagażami samochodzie a w hotelu.Wybór padł na Nagykanizsa hotel "Touring"...może nie jakies luksusy, ale wyszło ok 40PLN za osobe za pokój z łazienką.Pościel czysta , ręczniki i lazienka też, taki wyspać się i zapomnieć.Samo miasto blisko granicy, "Tesco" czynne 24h,więc mozna zrobic zakupy, obok sklepu "McDonald" czynny od 7 do 24.
.png)
maczos napisał(a):kropeczka napisał(a):Ponieważ jechaliśmy z jednym kierowcą wybraliśmy opcję ze spaniem , dla wygody nie w wypakowanym bagażami samochodzie a w hotelu.Wybór padł na Nagykanizsa hotel "Touring"...może nie jakies luksusy, ale wyszło ok 40PLN za osobe za pokój z łazienką.Pościel czysta , ręczniki i lazienka też, taki wyspać się i zapomnieć.Samo miasto blisko granicy, "Tesco" czynne 24h,więc mozna zrobic zakupy, obok sklepu "McDonald" czynny od 7 do 24.
cześć kropeczka
też mam zarezerwowany ten hotel. Dołączyliśmy jeszcze sobie opcję ze śniadaniem. Miałem trochę obaw bo fotki zachęcają tak średnio ale teraz trochę mi lepiej. Pozdrawiam zabrzankę
.png)
.png)
woka napisał(a):kropeczka napisał(a):Ponieważ jechaliśmy z jednym kierowcą wybraliśmy opcję ze spaniem , dla wygody nie w wypakowanym bagażami samochodzie a w hotelu.Wybór padł na Nagykanizsa hotel "Touring"...może nie jakies luksusy, ale wyszło ok 40PLN za osobe za pokój z łazienką.Pościel czysta , ręczniki i lazienka też, taki wyspać się i zapomnieć.Samo miasto blisko granicy, "Tesco" czynne 24h,więc mozna zrobic zakupy, obok sklepu "McDonald" czynny od 7 do 24.
Gdzie jest ten hotel, w którym miejscu.![]()
Ja zatrzymałem się w centrum miasta ( zapytałem sie o hotel i najbliższy był ten), nazwy hotelu nie pamiętam. Za dobę (pokój 2 osobowy) płaciłem coś około 70 euro.
Jeżeli Ty miałaś taniej ... to ja się na to piszę. Również luksusu nie potrzebuję aby spać.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi