A teraz ide do sklepu po karlovacko
Cya

.png)

.png)
witia napisał(a):Najprościej i bezstresowo jest wjeżdżając do Austrii z Czech (czyli jadąc na wakacje) kupić 2 winiety 10 dniowe (druga na drogę powrotną). Tutaj już od paru lat polecamy tę metodę. Przydaje się zwłaszcza dla osób, które wracają objazdem M-L-P
.png)
.png)
Slavko1974 napisał(a):Austriacka na przejazd tam i powrotna oraz slowenska kupujecie na granicy w drassenhofen w zoltym sklepie - jego reklama jest widoczna z daleka....
.png)
kazow napisał(a):maja maja
ja zawsze tam kupuje na Austrie x2 (bo od razu dziurkuje powrot) + Slowenia
praktycznie na tym miejscu konczy sie zabawa z winietami na caly wyjazd po mojej stronie, bo Czeska miesieczna juz na szybie zakupiona na Shellu Bohumin
.png)

.png)
GUREGORI74 napisał(a):Polecam zakup winiet na Tolltickets.com ,po zamówieniu czeka się 4 dni robocze i gotowe.Nie trzeba się martwić na trasie i zatrzymujemy się gdzie mamy ochotę.Rok temu na SHELLu po czeskiej stronie kolejka była po winiety i czekało się około 40 min.W tym roku zakupiłem przez internet.
Pozdrawiam i miłego odpoczynku w CRO

.png)
.png)
.png)
.png)
marchos87 napisał(a):Winiety kupowałem w poniedzialek.
Na Czechy na pierwszej stacji za granica po prawej stronie - 310 koron, brak kolejki i płacone karta policzyło 49zl
Na austrie, gdzieś na stacji w okolicach granicy. Płacone w euro. Bez problemu i od razu kupiłem tam tez na Słowenię. Sam czytałem dużo ten temat a zupełnie nie potrzebnie
.png)
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi