Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Gadżety

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
JARUT
Podróżnik
Gadżety

Nieprzeczytany postnapisał(a) JARUT » 22.07.2005 15:39

Witam
Przygotowuje się do wyjazdu do Cro i w ramach wymyślania gadżetów
pamiątkowych którymi można wzbogacić wspomnienia o nas z wakacji
wymyśliłem wykonanie letnich czapeczek tekturowych z logo cro.pl
oraz napisem polska lub poland .do wyjazdu czyli do początku sierpnia zdążyłbym zrealizować ale minimalna ilość żeby zmieścić się w realnych kosztach czyli do 2 zł za sztukę to 1000 szt czyli łącznie na taką ilość
musiałbym mieć zapotrzebowanie .Gdyby temat Was zainteresował
prosze piszcie na priw. żeby nie potraktować tego jako biznesu.
Gdyby znalazło się ok. 50 chętnych po 20 szt. mogę sprawę odpalić i
jeżeli ta decyzja nastąpi do niedzieli to do 2.08 mogą być u Was.
platon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) platon » 22.07.2005 20:31

a nie lepiej zrobić takie stateczki z gazety albo z papieru pakowego na głowę i pisaczkiem napisać cro.pl,
gdzie Ty chłopie znajdziesz chętnych do 2.08 na 1000 czapeczek
walnij się Ty w łepetynę czyms cięzkim,albo napij się rakiji :wink:
JARUT
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) JARUT » 22.07.2005 20:56

[
"walnij się Ty w łepetynę czyms cięzkim,albo napij się rakiji :"

Proponuję Ci żebyś zastosował proponowaną w Twoim cytacie metodę
a dla ułatwienia dodam pewną modyfikację ,najlepiej "walnij" się butelką z rakiją bo będzie cięższa a widzę że potrzebujesz mocnych argumentów
platon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) platon » 22.07.2005 21:00

JARUT napisał(a):Witam
Przygotowuje się do wyjazdu do Cro i w ramach wymyślania gadżetów
pamiątkowych którymi można wzbogacić wspomnienia o nas z wakacji
wymyśliłem wykonanie letnich czapeczek tekturowych z logo cro.pl
oraz napisem polska lub poland .do wyjazdu czyli do początku sierpnia zdążyłbym zrealizować ale minimalna ilość żeby zmieścić się w realnych kosztach czyli do 2 zł za sztukę to 1000 szt czyli łącznie na taką ilość
musiałbym mieć zapotrzebowanie .Gdyby temat Was zainteresował
prosze piszcie na priw. żeby nie potraktować tego jako biznesu.
Gdyby znalazło się ok. 50 chętnych po 20 szt. mogę sprawę odpalić i
jeżeli ta decyzja nastąpi do niedzieli to do 2.08 mogą być u Was.

w związku z postem powyżej potraktujmy ten post poważnie i piszmy na priv!!!!!!!!!!!!!!!1000 CZAPECZEK DO WYGRANIA :D
umbertoq
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) umbertoq » 22.07.2005 21:39

Rzadko się odzywam ale to jest to - Jarut nareszcie - koniecznie musisz dodać rok po napisie Poland a na indywidualne zamówienia dopisywać miejscowość i nicka, zamykam oczy i widzę te tłumy w tekturowych czapeczkach ...
a to ja
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) a to ja » 22.07.2005 21:55

platon napisał(a):a nie lepiej zrobić takie stateczki z gazety albo z papieru pakowego na głowę i pisaczkiem napisać cro.pl,

.. taki stateczek to miałam zrobiony na MŚ w piłce nożnej MEXICO coś tam coś tam - więc ... patent jest już zajęty :wink: :)
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 22.07.2005 22:52

Tego typu pomysły to trzeba realizować przed sezonem bo już część pojechała do Chorwacji. :cry: ( i wróciła)

Ale zdążysz przed sezonem zimowym. Ja poproszę jedną czapeczkę z nausznikami i napisem "Leć Adaś Małysz leć...." Cro-pl :lol: :lol:

Dam 2.50zł ale z nausznikami!

Pozdrawiam
M.Smith
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) M.Smith » 25.07.2005 13:22

czy do tych czapek dostane gratis taki papierowy nosek co by kichawy nie spalić, oczywiście nosek też musi posiadać napis cro.pl oraz adres zamieszkania, pesel, grupę krwi (info dla komarów), nick i numer buta.
gerry
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) gerry » 25.07.2005 13:30

Juz widzę te tłumy Polaków w tekturowych czapeczkach na ulicach chorwacji. Masakra! Litości!

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone