CARISMA napisał(a):...w drodze do Cro pstryknięto mi fotkę, czy ktoś przerabiał już ten temat? mam się czym martwić?
anjas napisał(a):Przyślą Ci mandat do domu i będziesz musiał zapłacić. Istnieje przecież baza międzynarodowa w UE.
.png)

.png)
Kiedyś pstryknęło nam fotkę w Niemczech. Mandat nie przyszedł i raczej nie przyjdzie. Jednak w momencie zatrzymania przez policję na terenie Niemiec za jakiekolwiek wykroczenie drogowe, to jestem w 100% pewien, że od razu doliczą zaległy mandacik. Podejrzewam, że podobnie może być z Twoim przypadkiem w Austrii. Lepiej jednak dla świętego spokoju, by to ktoś potwierdził komu przydarzyło się to samo. Ile przekroczyłeś?
.png)
.png)
CARISMA napisał(a):...w drodze do Cro pstryknięto mi fotkę, czy ktoś przerabiał już ten temat? mam się czym martwić?
.png)

anjas napisał(a):Corwin napisałKiedyś pstryknęło nam fotkę w Niemczech. Mandat nie przyszedł i raczej nie przyjdzie. Jednak w momencie zatrzymania przez policję na terenie Niemiec za jakiekolwiek wykroczenie drogowe, to jestem w 100% pewien, że od razu doliczą zaległy mandacik. Podejrzewam, że podobnie może być z Twoim przypadkiem w Austrii. Lepiej jednak dla świętego spokoju, by to ktoś potwierdził komu przydarzyło się to samo. Ile przekroczyłeś?
Odnośnie tego mandatu w Niemczech to podejrzewam, że to było jeszcze przed UE. Dziś mandaty przychodzą normalnie na polski adres, a sprawa może być skierowana do komornika.
.png)
.png)

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi