Cyber foto Jacuś.
Pzdr
.png)
... Mnie też brakuje tchu tego pierwszego, ale musiałem obciąć ten kadr, gdyż wlazł jakiś trzeci typ, który kompletnie nie pasował do całości.
Mogłem przesunąć i dorobić część kadru sztucznie, ale..
.png)
LRobert napisał(a):Fajne tylko ile tych zdjęć zrobili normalni ludzie nie żyjący z fotografii?
.png)
.png)
LRobert napisał(a):Kto normalnie pracujacy może sobie pozwolić na wyjęcie z życiorysu 2 miesięcy...
.png)
mariusz-w napisał(a):jan_s1 napisał(a):mariusz-w napisał(a):Dodam jeszcze tylko to, że nasze fotki najczęściej wykonywane są właśnie w tym kawałku wolnego czasu, którym są wakacje.
Przyszło mi do głowy, że jesteś szczęśliwym człowiekiem, bo wygląda, jakbyś miał nieustające wakacje.
Miałem tam dopisać "i weekendy" ... ale mi "ućkło" !![]()
![]()
pozdrawiam
A co to jest CF?
jkowal napisał(a):Wybacz, ale najbardziej nie lubię jak ktoś tak pisze. W takim razie po co zamieszczałeś to zdjęcie. Każdy wie jak wygląda turban. Jeżeli coś komuś pokazujemy to dlatego, że uważamy że to coś fajnego a nie "a bo mi się nie chciało".
LRobert napisał(a):Tam jest tylko jedno zdjęcie, które prawdopodobnie może być wykonane przez cywila. Reszta autorów prawdopodobnie zarabia w jakiś sposób na zdjęciach sądząc po opisach i miejscach gdzie zdjęcia zostały zrobione. W którejś z poprzednich edycji nagrodzono zdjęcie ptaka lecącego w śnieżycy. Gość próbował zrobić zdjęcie przez dwa miesiące. Kto normalnie pracujacy może sobie pozwolić na wyjęcie z życiorysu 2 miesięcy icon_eek.gif icon_lol.gif . Bawi mnie tylko, że konkurs jest dla zawodowców i amatorów. Nie zmienia to faktu, że zdjecia są ciekawe.
.png)
.png)
Fatamorgana napisał(a):Są emeryci, którzy mają za co i kiedy focić. Dla własnej przyjemności.
Są studenci na stypendiach lub z kasiatymi rodzicami.
I są ludzie, którzy oprócz pracy wiele fotografują na poważnie, ale tak poustawiali swą pracę, aby mogli robić jedno i drugie.
Wreszcie są i tacy, co czekają długo na fotograficzną wyprawę, ale jak już jadą, to na całego.
jan_s1 napisał(a):Ciekawi mnie, w jakich warunkach oglądacie (i obrabiacie) zdjęcia.