Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

nocleg w oekotel

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Piotr Jadwiszczak
Autostopowicz
nocleg w oekotel

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piotr Jadwiszczak » 07.04.2007 21:18

witam
mam pytanie, czy ktoś był w oekotel Kalsdorf/Graz przy A2
krzysio21
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) krzysio21 » 07.04.2007 21:48

Piotr Jadwiszczak napisał(a):witam
mam pytanie, czy ktoś był w oekotel Kalsdorf/Graz przy A2

Mimo wszystko opcja szukaj to tu na forum działa super :wink:
krzysio21
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) krzysio21 » 07.04.2007 21:49

przybyla
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) przybyla » 13.08.2007 15:37

a jak jest z rezerwacją w tym hotelu? Wysyłałam do nich rezerwację za pomocą formularza ale niestety nie otrzymalam informacji zwrotnej czy przyjeli rezerwację. Czy Wy dostawaliscie jakies potwierdzenie?
pjasm
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) pjasm » 13.08.2007 16:03

Witam. Jak do tej pory zawsze otrzymywałem informację zwrotną potwierdzającą rezerwację. W tym roku również dostałem potwierdzenie rezerwacji na e-maila po 1 dniu. Najlepiej będzie zadzwonić i potwierdzić rezerwację.
Pzdr.
Lubuszanin
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lubuszanin » 13.08.2007 16:28

Czy jest szansa na nocleg w tym motelu bez rezewacji, jak myslicie?.
jdubowski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jdubowski » 13.08.2007 19:50

przybyla napisał(a): Wysyłałam do nich rezerwację za pomocą formularza ale niestety nie otrzymalam informacji zwrotnej czy przyjeli rezerwację. Czy Wy dostawaliscie jakies potwierdzenie?

Tak - dostałem potwierdzenie mailem.
Weź telefon i zadzwoń - po polsku też rozmawiają.
jdubowski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jdubowski » 13.08.2007 19:53

Lubuszanin napisał(a):Czy jest szansa na nocleg w tym motelu bez rezewacji, jak myslicie?.

Ja spałem 10/11 lipca bez rezerwacji (w środku tygodnia). Miałem się zatrzymać w okolicy Jezior Plitwickich ale pogoda sie skiepściła, stąd podjechałem i zapytałem o nocleg.

Jadąc 'tam" zrobiłem rezerwację z wyprzedzeniem, co i tobie radzę zrobić.
profet
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) profet » 13.08.2007 20:14

spałem bez rezerwacji ale czasem to ryzyko nie mieli czwórek musiałem wziąść 2 dwójki a było to z czwartku na piątek
toudee
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) toudee » 14.08.2007 06:58

W tym roku jadąc do Orebiča i wracając spaliśmy w Oekotelu.
W tygodniu próba noclegu bez rezerwacji może być ryzykowna. Wtedy holet jest "okupowany" przez robotników (Bułgarzy, Chorwaci). Pokoje są zwykle zwalniane na okres weekendu - wtedy może być łatwiej.
Chociaż podczas pobytu w Oekotelu kumpel pytał o możliwość noclegu (sobota dwa tygodnie po naszym pobycie) - rezerwacja dla znajomych - nie było wolnych miejsc.
Radzę ściśle przestrzegać zalecenia związanego z dotarciem do Oekotelu przed godz. 22.00 ewentualnie planując spóźnienie precyzyjnie okreslić godzinę przybycia w rozmowie telefonicznej. Po 22.00 hotel jest zamykany - każdy z gości dostaje klucz do drzwi wejściowych.
My spóźniliśmy się 15 minut - byliśmy 22.15, wcześniej informując, ze będziemy ok. 21.00. Ponownego telefonu nie wykonaliśmy i był lekki zgrzyt.
Recepcją zarządza Czeszka dobrze radząca sobie z językiem polskim.
W pokojach skromnie (hotelowy standart) ale schludnie - na nocleg tranzytowy w sam raz. Śniadanie w cenie - bufecik - można najeść się do woli. Wybór duży.

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone