Zima za oknem a u Ciebie tak zielono
Co tu pisać więcej - piękne widoczki, piękne
.png)
.png)
Joanka23 napisał(a):Dawno mnie tu nie było, to mogę się trochę ponaprzykrzać znowu...![]()
mariusz-w napisał(a):Na pierwszym zdjęciu lasu Pinar de Tamadaba ... jak z baśni !
.png)
Franz napisał(a):Najbardziej bajkowy las, jaki zdarzyło mi się widzieć, będzie w tym wątku później. Na Gomerze.
.png)

Crayfish napisał(a):A co to takie jakieś potargane takie ?
Franz napisał(a):Ojjj, daaaawno już się nie naprzykrzałaś. Stęskniłem się już.![]()
Franz napisał(a):A już zupełnie osierocony poczuł się kościółek San Giovanni Battista, który specjalnie dla Ciebie zaistniał na tych dodatkowych fotkach...
ale musze sobie jeszcze doczytać co nieco, może dzisiaj mi się uda, ale nie obiecuję, bo obiad jeszcze na jutro muszę zrobić a dopiero z zakupów wróciłam - super buty sobie kupiłam - ale się cieszę!!! .png)
Crayfish napisał(a):A co to takie jakieś potargane takie ?
dangol napisał(a):na Wielkim Kanarze też bardzo mi się podoba![]()
Joanka23 napisał(a):Nie bój nic, mam na niego oko, ale musze sobie jeszcze doczytać co nieco, może dzisiaj mi się uda, ale nie obiecuję, bo obiad jeszcze na jutro muszę zrobić a dopiero z zakupów wróciłam - super buty sobie kupiłam - ale się cieszę!!!![]()
.png)
.png)
Fatamorgana napisał(a):Wszystko fajnie, ale...ja zaczekam na tę Gomerę...![]()
![]()
.png)
.png)
Franz napisał(a):Rozglądamy się po okolicy - tu i ówdzie widać kolejne groty, w lepszym bądź gorszym stanie, zaś na stromych stokach wzgórz królują rzędy tarasów, często zarzuconych przed laty ogrodów i winnic.
.png)
Aguha napisał(a):Te groty jak w ShireTylko Gandalfa wyglądać
jan_s1 napisał(a):Czy to jest zjawisko powszechne, a jeśli tak, to ciekawi mnie dlaczego zarzucano te uprawy, tym bardziej, że miejsca, które pokazałeś raczej nie są zbyt "turystyczne".
mariusz-w napisał(a):Opuncje jedliście ? ... widzę, że dojrzałe.