Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Apartament na KRK- proszę o adresy

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 03.06.2009 12:54

Tylko proszę ze mnie nie śmiać. :wink:
Znajome małżeństwo chciałoby pojechać na KRK. Problem w tym, że "ślubna" ( nie moja) chce mieć dostep do kawałka kuchni. Ja znam tylko pensjonat.
Może miałby ktoś adres (bezposredni) do apartamentu dla dwóch osób. Oczywiście zależy im (mnie też) najbardziej na mieście KRK i aby było widać morze. :D ( jadą pierwszy raz więc ...).
pzdr.

ps. adres agencji na KRK znam ale ....jako "stary" bywalec, byłoby dobrze abym im wskazał już adres bez pośrednika. Zawsze to w ich oczach urosnę ( jestem średniego wzrostu więc przydałoby się...)
:wink:
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 03.06.2009 12:59

woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 03.06.2009 13:06

Rysio napisał(a):Bodulska 6, Baska

Ale ja im nagadałem o KRK-u i chcą na KRK.
Znam ich od lat i wiedzą że ja tylko KRK, więc Oni też ...
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 03.06.2009 13:14

Zależy mi na okolicy ul. Narodno Preporoda.( na mapce - główna od strony Punatu ).
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 03.06.2009 17:46

................ :cry:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.07.2009 20:08

... będę szukał w tej okolicy, ale dopiero końcem sierpnia. Jeśli to nie za późno to możemy się jakoś umówić - skontaktować.

Z tym, ze ja będę chciał się zmieścić w 30E (2+małe1) a najlepiej 25E (x12-14dni), jak się nie uda to jadę dalej.

Przy okazji Twój ulubiony wątek ożył :)

forum/viewtopic.php?t=15200&postdays=0&postorder=asc&highlight=krcki&start=45
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 24.07.2009 21:02

igg napisał(a):... będę szukał w tej okolicy, ale dopiero końcem sierpnia. Jeśli to nie za późno to możemy się jakoś umówić - skontaktować.

Z tym, ze ja będę chciał się zmieścić w 30E (2+małe1) a najlepiej 25E (x12-14dni), jak się nie uda to jadę dalej.

Nic nie jest za późno. Taka wiedza zawsze jest potrzebna.

ps. w tym roku, dla mnie już nie potrzebna ale może na przyszłość i być może dla innych będzie "skarbem".

ps. w innym (poprzednio wskazanym) wątku pytasz gdzie na KRK-u szukać kwatery.
Moim zdaniem najlepiej ( i tylko tam) w częsci wschodniej tj. tej od strony Punatu.
Jak bedziesz juz na wyspie, jak bedziesz jechał w stonę KRK to nie skręcaj po pierwszym kierunkowskazie ( prowadzi do starej drogi i wjeżdzasz od strony północnej). Jedź dalej ( to obowdnica KRK, ładna nowa droga) około 2 km i dopiero skręcaj. Wjedziesz do KRK od strony wschodniej. Bedzie stacja paliw i za nią już szukaj.
To z całą pewnością najlepsza dzielnica miasta, blisko z niej do plaż ( w tym plaż prz hotelach, ogólnodostepnych). Przeciwna strona, moim zdaniem jest o wiele mniej atrakcyjna.
pzdr.
czarnyradek
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) czarnyradek » 25.07.2009 13:59

witam. Ja ze znajomymi wybieram sie właśnie do Krk w poniedziałek i też chętnie skorzystamy z wiedzy cromaniaków.
Woka możesz podać namiary na tą agencje, zawsze to bedzie punkt zaczepienie w razie czego :) bo póki co wybieramy się "w ciemno"
Pozdrawiam
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 25.07.2009 19:36

czarnyradek napisał(a):witam. Ja ze znajomymi wybieram sie właśnie do Krk w poniedziałek i też chętnie skorzystamy z wiedzy cromaniaków.
Woka możesz podać namiary na tą agencje, zawsze to bedzie punkt zaczepienie w razie czego :) bo póki co wybieramy się "w ciemno"
Pozdrawiam

Nic o agencji nie pisałem ...ale jeżeli juz padło pytanie, to proszę bardzo.
Zaraz przy wjeździe do KRK (tzw. starą drogą) po lewej stronie.
.......
wiem, wiem ... dobrze pisać ale dla kogoś kto pierwszy raz to i tak czarna magia ( rzecz normalna).
Wytłumaczę. Po przejechaniu mostu na KRK-u do miasta KRK jest około 30 km. Jadąc, po drodze, napotkamy kilka drogowskazów że to do KRK. Żaden nie kłamie, każdy doprowadzi do miasteczka ale bocznymi drogami. Aby zapobiec niepotrzebnym emocjom należy śledzic ilość km przejechanych od mostu. Jak już minęło ponad 20 km to drogowskazy informujące o KRK są juz właściwe.
Pierwszy ( na około 26 ...27 km :?: nie liczyłem) kieruje na tzw. starą drogę ( normalna droga) tutaj skręcić i po przejechaniu około 1 km dojeżdzasz do miasteczka. To widać ( pola i zaczynają sie "mury"). Zaraz na samym początku, po lewej stronie jest agencja. Była kiedyś jeszcze w samym centrum, na głównym placu ale nie zwróciłem uwagi czy nadal jest.
Jakbyś do KRK wjechał i na samym początku była w budowie chyba jakiś zajazd, restauracja .... i za nia stacja paliw tzn. wjechałeś drugim zjazdem z obwodnicy. Wówczas jedź kierująć sie na Rijekę tzn. tam skąd przyjechałeś. Droga (kierunkowskazy) wyprowadzą Cię na tą "starą" drogę, przy opuszczeniu miasteczka ... jest agencja.
Proste.. ( jak 2 m sznurka w kieszeni). :wink:
Bez obaw, więcej ja tu napisałem jak to faktycznie wygląda. Problema nie będzie bo nigdy nikt nie miał.
czarnyradek
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) czarnyradek » 26.07.2009 11:17

Dzięki wielkie. Mam nadzieje że uda sie bez agencji ale to początek szczytu sezonu więc agencja może sie przydać :)

ps. o agencji pisałeś w pierwszym poście
ps. adres agencji na KRK znam ale ....jako "stary" bywalec, byłoby dobrze abym im wskazał już adres bez pośrednika.

stąd moja prośba :)
leszekbluesfan
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) leszekbluesfan » 26.07.2009 14:06

mijscowosc pinezici 10 km do krk gospodarz rozmawia po polsku zadzw 604551742
Znajome małżeństwo chciałoby pojechać na KRK. Problem w tym, że "ślubna" ( nie moja) chce mieć dostep do kawałka kuchni. Ja znam tylko pensjonat.
Może miałby ktoś adres (bezposredni) do apartamentu dla dwóch osób. Oczywiście zależy im (mnie też) najbardziej na mieście KRK i aby było widać morze. :D ( jadą pierwszy raz więc ...).
pzdr.

ps. adres agencji na KRK znam ale ....jako "stary" bywalec, byłoby dobrze abym im wskazał już adres bez pośrednika. Zawsze to w ich oczach urosnę ( jestem średniego wzrostu więc przydałoby się...)
:wink:[/quote]
leszekbluesfan
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) leszekbluesfan » 26.07.2009 14:08

miejcsowosc pinezici 10 km od krk dzwon 604551742 udziele info

ps. o agencji pisałeś w pierwszym poście
ps. adres agencji na KRK znam ale ....jako "stary" bywalec, byłoby dobrze abym im wskazał już adres bez pośrednika.

stąd moja prośba :)[/quote]
ziomas123
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) ziomas123 » 27.07.2009 10:03

jeżeli kogoś zaintereuje to podaje link
sierpień już praktycznie zajęty
ja tam będę od 10-20.08
jacencjusz
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacencjusz » 25.08.2009 13:20

czy agencje w Basce otwarte są w niedzielę?

I jak myślicie czy na 12/13 września rezerwować coś czy jechać w ciemno. Dodam, że jedziemy z małym dzieckiem.

Jacek
mikjarek
Podróżnik
Super noclegi w na Krku

Nieprzeczytany postnapisał(a) mikjarek » 10.09.2009 08:54

Na Krku polecam Starą Baskę
Następna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone