Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce. Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie! [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Na pewno niemiecki RTL, którego niestety nie odbieram . Ja liczę na czeskie naziemne stacje, w ubiegłym roku nadawała Nova, kilka lat temu Prima, zapewne coś znajdę .
Jako że POLSHIT dał ciała , gdzie w mordę jeża można obejrzeć GP Australii w niedzielę ? Mam NC+ , może na Al Jazeera lub jakimś innym arabskim g.......e transmitują?
Ja jestem normalnie załamany Mam tylko cyfrową TV naziemną - a przed komputerem nie będę siedział, bo nie jest wygodnie, w tamtym roku specjalnie kupiłem duży TV żeby oglądać jak człowiek! Sz..ak by ich jasny trafił!!! Barany z Polsatu. Centusie zas..ane policzyli, że im ise nie opłaca, zobaczymy jak ludzie będą im masowo wymawiać cyfrowy Polsat to wtedy im pewnie będzie się opłacało. Heh żenada!
Ostatnio gdzieś czytałem w necie , że to przez Kubicę nie zobaczymy w Tv F1 , rzekomo Roberta nie ma to i ponoć oglądalność spadła. Z tym spadkiem oglądalności to może i zgoda , ale że niby Polshit olał transmisję rzekomo przez Kubicę , to bardziej debilnego rozumowania jakiegoś marnego dziennikarzyny nie czytałem i słyszałem.
Podium dość niespodziewane, no może z wylączeniem Rosberga. Niestety mój faworyt Alonso daleko choć w sumie patrzac na Raikonena moglo byc gorzej. Wyścig dość nudny tylko Botas zabal o atrakcyjnność. Niestety najwiekszy minus to dźwiek tych v6. To juz nie te czasy...... Czakamy 2 tyg i Malezja
FUX napisał(a):Mnie najbardziej wqurza brak relacji na nc+.
Od kilku lat mam Polsat wiec nigdy nie było problemu. Za to w tym roku trzymali mnie w nerwach do końca. Za to wiadomość, że wykupili prawa do transmisji była bardzo radosna.