Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Folia zamiast nowego lakieru

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Kevlar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kevlar » 24.10.2009 07:33

pasażer napisał(a):
Kevlar napisał(a):A następne mody w planach. :)

Nie lubię poprawiać fabryki. Mogę i jeździć 126p (w sumie dwa miałem) ale jak widzę 3 spoilery, super światła i lusterka z allegro czyli wiejski tuning to sorry... nie wsiądę. ...

Też nie lubię agrotuningu. Ale fabrykę będę poprawiać bo lubię. A następne mody to zmiana hamulców tył z bębnów na tarcze, hamulce przód większe tarcze i zmiana zacisków, krótka skrzynia biegów, inna góra silnika itd.
Więc proszę nie wyjeżdżaj mi z jakimiś spojlerami i światełkami (akurat fabryczne są ok). To że znaczna część osób zaczyna poprawiać swoje auto zaczynając od przyklejania niezliczonej ilości gadżetów to nie znaczy że wszyscy tak robią.
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 24.10.2009 08:27

Na moje, to to auto nie jest za baardzo rozwojowe...
Zrób sobie rachunek, ile to będzie kosztować. ILE uzyskasz, czy tylko będziesz chcial jeździć ze świadomością, że masz to w aucie.
Kevlar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kevlar » 24.10.2009 10:16

FUX napisał(a):Na moje, to to auto nie jest za baardzo rozwojowe...
Zrób sobie rachunek, ile to będzie kosztować. ILE uzyskasz, czy tylko będziesz chcial jeździć ze świadomością, że masz to w aucie.

W tym rzecz że ja lubię te auta. Jeździłeś kiedyś seicentem o mocy grubo ponad 100 KM?
Nawet do Chorwacji dwa razy pojechałem seicentem gdy wygodniejszy VW Bora stał sobie w garażu. Lubię seicento. Już wsadziłem w niego dwa razy tyle co za niego zapłaciłem i nie żałuję. Wydam na niego tyle ile będzie potrzeba , na żonki sejka również.
Poprzednia strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Folia zamiast nowego lakieru - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone