doportu napisał(a):Jarek, wiem że czytasz..., może dopiszesz coś do wątku..., jak tam przygotowania? ile to nam zostało?
Czy Ty mnie obserwujesz?
.png)
doportu napisał(a):Jarek, wiem że czytasz..., może dopiszesz coś do wątku..., jak tam przygotowania? ile to nam zostało?
.png)
doportu napisał(a):Danusia też trenuje i robi bez problemu 20 długości basenu, ja trenuje trzymanie ręcznika
![]()
ale forma się przyda, choćby do Anakondy...![]()
.png)
.png)
r&m napisał(a):No i co z tym kalendarzem wyjazdowym FKK,
Czy pojawi się ktoś, kto znajdzie trochę czasu i ma wolę poprowadzenia kalendarza wyjazdowego ?
Z pewnością uczestnicy forum byliby wdzięczni za taką inicjatywę i czekamy na info w tym zakresie, co z pewnością przyjęłoby się z bardzo ciepłym przyjęciem.
Pozdrawiamy.

.png)
doportu napisał(a):Nie jest dobrze...
.png)
.png)
doportu napisał(a):Oczywiście że się da..., znamy takich co przepływają, ale..., zawsze jest jakieś ale
Przy ładnej pogodzie,rozglądając się w prawo i w lewo...(bo to bardzo uczęszczana trasa turystyczna dla statków wycieczkowych do groty piratów), a na wiosłach ponton to jednak nie szybki i zwinny kajak..., przy za falowanym morzu nie polecam.
doportu napisał(a):Zawsze można poprosić Polaków z portu o asekurację bo rozumiem że to nie codzienne wycieczki tylko sporadyczna chęć zwiedzania Koversady.
pozdrawiamy
Powrót do Naturystyczna Chorwacja